reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
Zakupiliśmy elektryczny termometr firmy Braun. Nie wiem czy trzeba było aż tyle płacić, ale mąż się uparł, że ma być najlepszy, no to - proszę bardzo:) Zresztą zamawialiśmy przez Amazon. com, więc i tak wyszło taniej niż u nas:)
Dodatkowo mam zestaw gadżetów ze SR, np. czapeczkę i butelkę.

A jaki wybieracie materacyk? Bo najlepszy ponoć dwuwarstwowy kokos, gryka.

Ja używam Brauna do ucha od 3 lat - działa super i dla malucha nie planuje innego tylko będę chłopakom końcówki zmieniać :tak:

a powiedzcie mi proszę, trzeba kupić sól fizjologiczną do przemywania oczek i wodę morską do nosa, a czy zamiast tych dwóch rzeczy można kupić coś takiego Physiodose, płyn do przemywania oczu i nosa, 5 ml x 12 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie ?

widziałam ulotkę tego Physiodose...moim zdaniem szkoda kasy - fiolki typowej soli fizjologicznej a dużo droższe ...ja nosek też zwilżałam tą samą solą fizjologiczną co oczka :tak::tak:\... nie musi byc woda morka. Wodę morską najwyżej nabędziesz w czasie jakiejś infekcji tak na codzień sól wystarcza

i kolejne udane zakupy :)
ja lozeczko tez bez szuflady kupilam :)
te twoje bardzo ladne !!
a materacyk to ten ze zdjecia ma byc ?? nie za cienki jest .. kurcze moj jest dwa , albo i wiecej razy grubszy

Asionku nie wiem bo jeszcze nie widziałam...ale grubośc jest 9...taka raczej standardowa...są jeszcze widziałąm 10... takie sa podejrzewam standardowe w polsce

Kobitki mam pytanko czy tzw. przybornik na łózeczko sie przydaje????

Kinga ja nie miałam takiego przybornika i raczej nie jestem za...jakoś tak im więcej "uwieszone" naokoło tego łóżeczka tym większa szansa na gromaczenie kurzu który wdycha dzidzia...jak dla mnie to lepsza opcja wygospodarować trochę miejsca na jakiejśc półeczce...lub jak w moim przypadku w szafie garderobianej w sypialni "oddaję maluchowi 2 półki i szufladę na najpotrzebniejze rzeczy...jak coś będę potrzebowac to szafę odsuwam i mam:tak:

reklama
Do góry