reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
Mam wózek!!! wreszcie!!!
cytrynka nie masz się co martwić wpinaniem fotelika w stelaż, na klik wchodzi bez żadnego problemu, ja nie wiem co za adaptery te baby w sklepie miały.
pochwal sie furą :)

sivi my nasz uzywany tez dzis odebralismy i tez sie tym zddziwilam ze jak dziewczyna nam go pokazywala to wkladala fotelik bez tych adaptorow i klikal ladnie :)

super , zrob fotke ;)

a ja wlasnie wygralam chustawecke ktora w sklepie ponad 100 funtow kosztuje, jutro po nia jade <jupi>

Fisher Price Baby Swing - Oceans - Immaculate - L@@K!! | eBay

Ratunku!!!!!!!
Ja już głupia jestem :((( Chciałam wózek roan - ale po przemyśleniu stwierdziłam że jednak za cięzki jest i ze składaniem też będę miała trudności - a jak wiecie to ja często sama jestem więc po co mam z nim walczyć żeby go do auta wciskać na chama. Tak więc szukała ja szukała i znalazłam 2 wózeczki o fajnej opini, z tym że pierwszy ma koła piankowe a drugi pompowane i nie wiem który lepszy na zime?? Napiszcie który Waszym zdaniem będzie lepszy ??

Mamba ABC 2010 (spac+gond+ fotelik Cabrio+adapter) kurier gratis - 2059.00�zł : DINO - NAJLEPSZY INTERNETOWY SKLEP DZIECIĘCY 2010 wg Rankingu Wprost i Money.pl - Wózki, Foteliki, Meble Dla Dzieci, Pokoje Dziecięce
Implast Ecoline Bolder SD 2010 (spacer+gond+fot Citi) - 1975.00�zł : DINO - NAJLEPSZY INTERNETOWY SKLEP DZIECIĘCY 2010 wg Rankingu Wprost i Money.pl - Wózki, Foteliki, Meble Dla Dzieci, Pokoje Dziecięce

Nie patrzcie na kolory tylko na funkcjonalność, będę wdzięczna za pomoc :*

Ostatnia edycja:
reklama
Ratunku!!!!!!!
Ja już głupia jestem :((( Chciałam wózek roan - ale po przemyśleniu stwierdziłam że jednak za cięzki jest i ze składaniem też będę miała trudności - a jak wiecie to ja często sama jestem więc po co mam z nim walczyć żeby go do auta wciskać na chama. Tak więc szukała ja szukała i znalazłam 2 wózeczki o fajnej opini, z tym że pierwszy ma koła piankowe a drugi pompowane i nie wiem który lepszy na zime?? Napiszcie który Waszym zdaniem będzie lepszy ??

Mamba ABC 2010 (spac+gond+ fotelik Cabrio+adapter) kurier gratis - 2059.00�zł : DINO - NAJLEPSZY INTERNETOWY SKLEP DZIECIĘCY 2010 wg Rankingu Wprost i Money.pl - Wózki, Foteliki, Meble Dla Dzieci, Pokoje Dziecięce
Implast Ecoline Bolder SD 2010 (spacer+gond+fot Citi) - 1975.00�zł : DINO - NAJLEPSZY INTERNETOWY SKLEP DZIECIĘCY 2010 wg Rankingu Wprost i Money.pl - Wózki, Foteliki, Meble Dla Dzieci, Pokoje Dziecięce

Nie patrzcie na kolory tylko na funkcjonalność, będę wdzięczna za pomoc :*

ja też jestem za kołami pompowanymi, u mnie to jedna z ważniejszych spraw na które zwracam uwage.

Do góry