reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
Mam wózek!!! wreszcie!!!
cytrynka nie masz się co martwić wpinaniem fotelika w stelaż, na klik wchodzi bez żadnego problemu, ja nie wiem co za adaptery te baby w sklepie miały.
pochwal sie furą :)

sivi my nasz uzywany tez dzis odebralismy i tez sie tym zddziwilam ze jak dziewczyna nam go pokazywala to wkladala fotelik bez tych adaptorow i klikal ladnie :)

super , zrob fotke ;)

a ja wlasnie wygralam chustawecke ktora w sklepie ponad 100 funtow kosztuje, jutro po nia jade <jupi>

Fisher Price Baby Swing - Oceans - Immaculate - L@@K!! | eBay

Ratunku!!!!!!!
Ja już głupia jestem :((( Chciałam wózek roan - ale po przemyśleniu stwierdziłam że jednak za cięzki jest i ze składaniem też będę miała trudności - a jak wiecie to ja często sama jestem więc po co mam z nim walczyć żeby go do auta wciskać na chama. Tak więc szukała ja szukała i znalazłam 2 wózeczki o fajnej opini, z tym że pierwszy ma koła piankowe a drugi pompowane i nie wiem który lepszy na zime?? Napiszcie który Waszym zdaniem będzie lepszy ??

Mamba ABC 2010 (spac+gond+ fotelik Cabrio+adapter) kurier gratis - 2059.00�zł : DINO - NAJLEPSZY INTERNETOWY SKLEP DZIECIĘCY 2010 wg Rankingu Wprost i Money.pl - Wózki, Foteliki, Meble Dla Dzieci, Pokoje Dziecięce
Implast Ecoline Bolder SD 2010 (spacer+gond+fot Citi) - 1975.00�zł : DINO - NAJLEPSZY INTERNETOWY SKLEP DZIECIĘCY 2010 wg Rankingu Wprost i Money.pl - Wózki, Foteliki, Meble Dla Dzieci, Pokoje Dziecięce

Nie patrzcie na kolory tylko na funkcjonalność, będę wdzięczna za pomoc :*

Ostatnia edycja:
reklama
Ratunku!!!!!!!
Ja już głupia jestem :((( Chciałam wózek roan - ale po przemyśleniu stwierdziłam że jednak za cięzki jest i ze składaniem też będę miała trudności - a jak wiecie to ja często sama jestem więc po co mam z nim walczyć żeby go do auta wciskać na chama. Tak więc szukała ja szukała i znalazłam 2 wózeczki o fajnej opini, z tym że pierwszy ma koła piankowe a drugi pompowane i nie wiem który lepszy na zime?? Napiszcie który Waszym zdaniem będzie lepszy ??

Mamba ABC 2010 (spac+gond+ fotelik Cabrio+adapter) kurier gratis - 2059.00�zł : DINO - NAJLEPSZY INTERNETOWY SKLEP DZIECIĘCY 2010 wg Rankingu Wprost i Money.pl - Wózki, Foteliki, Meble Dla Dzieci, Pokoje Dziecięce
Implast Ecoline Bolder SD 2010 (spacer+gond+fot Citi) - 1975.00�zł : DINO - NAJLEPSZY INTERNETOWY SKLEP DZIECIĘCY 2010 wg Rankingu Wprost i Money.pl - Wózki, Foteliki, Meble Dla Dzieci, Pokoje Dziecięce

Nie patrzcie na kolory tylko na funkcjonalność, będę wdzięczna za pomoc :*

ja też jestem za kołami pompowanymi, u mnie to jedna z ważniejszych spraw na które zwracam uwage.

Do góry