reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

porównywałam ceny na DOZ i niektóre rzeczywiście są tańsze a inne mają ceny typowo ze zwykłej apteki więc trzeba przed zakupem po prostu posprawdzać :tak:

reklama
Widzę, że nieźle przyśpieszyłyście od wczoraj z zakupkami ;-) Super zakupy porobiłyście :-)
Miłka - bardzo udała Ci się ta aukcja, gratulacje! Ja u tego samego użytkownika ostrzyłam sobie zęby na 2 inne, ale za dobrze licytowali ;-)

Trochę mnie przeraziło to, że do szpitala muszę mieć własne ciuszki dla maleństwa, dlatego zafundowałam sobie taką niewielką paczuszkę: Ubranka dla dziecka 0-3 m-cy *** 16 SZTUK *** (1729517506) - Aukcje internetowe Allegro co by mój M i mama nie musieli co chwilę do mnie latać i donosić jakby coś było potrzebne ;-)

Od dłuższego czasu kupuję w tej aptece: http://www.aptekacentrum.lublin.pl/, bo na jednym opakowaniu Femibionu mam 15zł oszczędności, a Sudocrem 400g jest tu w cenie w jakiej u siebie mogę kupić o połowę mniejszy :dry: Wysyłka gratis od 300zł, także zawsze zbieram zamówienia od mamy i teściowej i zamawiam hurtowo ;-)

Rudson - to w takim razie się to opłaca, bo myślałam, że do tego jeszcze trzeba koszt wysyłki doliczać

icarium - super zakup a jaka cena śmieszna :tak:

Ivi1 a od jakiego użytkownika konkretnie kupiłaś tą pościel Kubusiową? Dzięki.... utrzymałas mnie w przekonaniu, że muszę mieć tą pościel :-D I będę ją mieć, bo jest cudna... inna niż wszystkie :-)
Dokladnie posciel naprawde inna i bardzo ladna, a patrzac na ceny innych poscieli to wcale a wcale nie jest taka droga.. Prosze Cie bardzo kochana oto link: KUBUŚ DISNEY POŚCIEL 6 -EL. 90x120 DUUUŻY WYBÓR (1694952925) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry