reklama
Rudson
Mamy październikowe 2007
ja też kupuje on line na DOZ zwłaszcza moje witaminy Femibion Natal 2 - normalnie 67zł a on line na doz 55zł
...kartę "mama i maleństwo" też posiadam
...kartę "mama i maleństwo" też posiadam
Rudson
Mamy październikowe 2007
zamawia się on line w niższych trochę cenach niż w aptece i wybiera się aptekę należącą do sieci "dbam o zdrowie" w swoim mieście i tam się odbiera po 24 godz.
Widzę, że nieźle przyśpieszyłyście od wczoraj z zakupkami ;-) Super zakupy porobiłyście :-)
Miłka - bardzo udała Ci się ta aukcja, gratulacje! Ja u tego samego użytkownika ostrzyłam sobie zęby na 2 inne, ale za dobrze licytowali ;-)
Trochę mnie przeraziło to, że do szpitala muszę mieć własne ciuszki dla maleństwa, dlatego zafundowałam sobie taką niewielką paczuszkę: Ubranka dla dziecka 0-3 m-cy *** 16 SZTUK *** (1729517506) - Aukcje internetowe Allegro co by mój M i mama nie musieli co chwilę do mnie latać i donosić jakby coś było potrzebne ;-)
Od dłuższego czasu kupuję w tej aptece: http://www.aptekacentrum.lublin.pl/, bo na jednym opakowaniu Femibionu mam 15zł oszczędności, a Sudocrem 400g jest tu w cenie w jakiej u siebie mogę kupić o połowę mniejszy Wysyłka gratis od 300zł, także zawsze zbieram zamówienia od mamy i teściowej i zamawiam hurtowo ;-)
Miłka - bardzo udała Ci się ta aukcja, gratulacje! Ja u tego samego użytkownika ostrzyłam sobie zęby na 2 inne, ale za dobrze licytowali ;-)
Trochę mnie przeraziło to, że do szpitala muszę mieć własne ciuszki dla maleństwa, dlatego zafundowałam sobie taką niewielką paczuszkę: Ubranka dla dziecka 0-3 m-cy *** 16 SZTUK *** (1729517506) - Aukcje internetowe Allegro co by mój M i mama nie musieli co chwilę do mnie latać i donosić jakby coś było potrzebne ;-)
Od dłuższego czasu kupuję w tej aptece: http://www.aptekacentrum.lublin.pl/, bo na jednym opakowaniu Femibionu mam 15zł oszczędności, a Sudocrem 400g jest tu w cenie w jakiej u siebie mogę kupić o połowę mniejszy Wysyłka gratis od 300zł, także zawsze zbieram zamówienia od mamy i teściowej i zamawiam hurtowo ;-)
Dokladnie posciel naprawde inna i bardzo ladna, a patrzac na ceny innych poscieli to wcale a wcale nie jest taka droga.. Prosze Cie bardzo kochana oto link: KUBUŚ DISNEY POŚCIEL 6 -EL. 90x120 DUUUŻY WYBÓR (1694952925) - Aukcje internetowe AllegroIvi1 a od jakiego użytkownika konkretnie kupiłaś tą pościel Kubusiową? Dzięki.... utrzymałas mnie w przekonaniu, że muszę mieć tą pościel I będę ją mieć, bo jest cudna... inna niż wszystkie :-)
NabAwe
mamusia Emilki :)
icarium
to faktycznie była okazja, udało Ci się jak nie wiem
ivi
słodka jest tak pościel! faktycznie wcale nie jest taka droga.
to faktycznie była okazja, udało Ci się jak nie wiem
ivi
słodka jest tak pościel! faktycznie wcale nie jest taka droga.
icarium super zakupy no i cena rewelacja!
Ja polecam Apteka internetowa e-zikoapteka.pl duzo produktow maja taniej no i mozna odebrac w aptece albo kurierem, powyzej 299zl jest gratis chyba przesylka. Np: Femibion Natal 2 54zl jak juz to porownujemy
Ja polecam Apteka internetowa e-zikoapteka.pl duzo produktow maja taniej no i mozna odebrac w aptece albo kurierem, powyzej 299zl jest gratis chyba przesylka. Np: Femibion Natal 2 54zl jak juz to porownujemy
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: