reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

Dziewczyny wlasnie jestem w trakcie prasowania wszelkich zalupionych ciuszkow i innych. Wskoczylam na chwilke zeby wam powiedziec ze jestem przezadowolona z kubusiowej poscieli :tak: Oryginalna etykietka Disney w srodku poszewki, nadruk super kolory i na pewno sie nie spierze, material tez super bo bawelna. Nie moge sie doczekac az zobacze ubrane lozeczko :-)

reklama
moge się pochwalić pierwszym poważnym zakupem- pościel kolor ciemny beż, z misiem z sercem, a przewijak beżowa huśtawka.

10ele.pościel HAFTY z moskitierą 90x120 MILPOL (1730186861) - Aukcje internetowe Allegro

Przewijak na łóżeczko, usztywniany 70cm MILPOL (1736795386) - Aukcje internetowe Allegro

wczoraj zamowiłam i zapłaciłam a dziś o 10 kurier zapukał z przesyłka, więc jestem zaskoczona (mile) błyskawicznością.

a w SH też zdarza mi się coś kupić, ale nic takiego superasnego jak Wy to jeszcze nie trafiłam.

Zaszalałaś. Bradzo ładna :-)

kiuniutka fajne zakupki

Ewa cudowne zakupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:-)
ja chce ten sam zestaw tylko w seledynowym kolorze wlasnie <jupi>

tricolor super posciel

powiem ci ze tak mnie tymi pasiakami zarazilas ze szok, wczoraj pisalam do goscia z allegro czy do uk wysyla tapety :)))

kasiadz racja, do wózka kompletnie nie opłaca się kupować pościeli. Ile w tej gondoli się pojeździ. Wystarczy podusia jakaś płaska (albo i w ogóle bez) i kocyczek ale też ewentualnie. Kocyki cuuuudne!!szukam tu takich i nie moge znaleźć, same cieniutkie.

Ewa pościel bajeczna (tylko tą firane bym wywaliła ;-) ale to dlatego że mnie wkurzają takie rzeczy)

reklama
dzięki, fajnie że nie okazała się jakąs tandetą :p
popatrzyłam już sobie na nią i jest dobrej jakości, także warta swej ceny.
To nasz pierwszy dzidź, i dlatego nie patrzyłam aż tak rystrykcyjnie na cenę. Zostanie już na nstepnego na pewno :)
niedawno kupowałam legginsy na allegro i prześwit na tyłku, że szok - bez długiej tuniki ani rusz, więc polecić nie mogę
ewa super zakupy :]
dziękuję :) a te legginsy to ciążowe czy zwykłe kupowałaś?
Ja z legginsami zawsze mam problem, bo nawet w sklepach w galeriach wszystki wydaje mi się prześwitujące. raz udało mi się kupić porządne w tally weil, właśnie trafiłam na ciążowe, ale przymierzałam się do all. bo jednak jest mega róznica 40 zł w sklepie a jakieś 15 z allegro, no ale jak mówisz że nie warto to szkoda kase wyrzucać w błoto- nawet tak małą.

Piekna ta posciel! Ale cena tez niezla, chociaz tam chyba wiele elementow jest.
cena niezła, ale powiem Ci ze w sklepach widziałam podobnie. Mogłabym zrezygnować np z moskitiery i stelaża to wyszłoby mniej, ale własnie marzyłam o takiej :)
jest dużo elementow, bo w zasadzie na początek to wszystko do łóżeczka, wystarczy mi już tylko materac i samo łóżeczko.

Dziewczyny wlasnie jestem w trakcie prasowania wszelkich zalupionych ciuszkow i innych. Wskoczylam na chwilke zeby wam powiedziec ze jestem przezadowolona z kubusiowej poscieli :tak: Oryginalna etykietka Disney w srodku poszewki, nadruk super kolory i na pewno sie nie spierze, material tez super bo bawelna. Nie moge sie doczekac az zobacze ubrane lozeczko :-)

Ewanoszaleństwoz tąpościelowa ja jednak wybiore tansza :) I jedna do lozeczka (wieksza) i jedna do wozka (mniejsza).
Jest duży wybór tańszych, a zwłaszcza na all :) nawet są zestawy z taką do wózeczka od razu.

atram
no to mamy podobny gust :) macie takie w UK?

kasiadz
podzielam, ja też pościel do wózka odpuszczam bo będę miała kombinezon i śpiwór, a kocyk i podusię to się zawsze skołuje jesli jeszcze byłoby potrzeba :)

sivi
no co Ty!!!!
ja właśnie marzyłam takiej moskitierze z szyfonu :)
wogóle jeden z moich najulubieńszych elemetnów tej pościeli :p

Do góry