reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

Dziewczyny wlasnie jestem w trakcie prasowania wszelkich zalupionych ciuszkow i innych. Wskoczylam na chwilke zeby wam powiedziec ze jestem przezadowolona z kubusiowej poscieli :tak: Oryginalna etykietka Disney w srodku poszewki, nadruk super kolory i na pewno sie nie spierze, material tez super bo bawelna. Nie moge sie doczekac az zobacze ubrane lozeczko :-)

reklama
moge się pochwalić pierwszym poważnym zakupem- pościel kolor ciemny beż, z misiem z sercem, a przewijak beżowa huśtawka.

10ele.pościel HAFTY z moskitierą 90x120 MILPOL (1730186861) - Aukcje internetowe Allegro

Przewijak na łóżeczko, usztywniany 70cm MILPOL (1736795386) - Aukcje internetowe Allegro

wczoraj zamowiłam i zapłaciłam a dziś o 10 kurier zapukał z przesyłka, więc jestem zaskoczona (mile) błyskawicznością.

a w SH też zdarza mi się coś kupić, ale nic takiego superasnego jak Wy to jeszcze nie trafiłam.

Zaszalałaś. Bradzo ładna :-)

kiuniutka fajne zakupki

Ewa cudowne zakupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:-)
ja chce ten sam zestaw tylko w seledynowym kolorze wlasnie <jupi>

tricolor super posciel

powiem ci ze tak mnie tymi pasiakami zarazilas ze szok, wczoraj pisalam do goscia z allegro czy do uk wysyla tapety :)))

kasiadz racja, do wózka kompletnie nie opłaca się kupować pościeli. Ile w tej gondoli się pojeździ. Wystarczy podusia jakaś płaska (albo i w ogóle bez) i kocyczek ale też ewentualnie. Kocyki cuuuudne!!szukam tu takich i nie moge znaleźć, same cieniutkie.

Ewa pościel bajeczna (tylko tą firane bym wywaliła ;-) ale to dlatego że mnie wkurzają takie rzeczy)

reklama
dzięki, fajnie że nie okazała się jakąs tandetą :p
popatrzyłam już sobie na nią i jest dobrej jakości, także warta swej ceny.
To nasz pierwszy dzidź, i dlatego nie patrzyłam aż tak rystrykcyjnie na cenę. Zostanie już na nstepnego na pewno :)
niedawno kupowałam legginsy na allegro i prześwit na tyłku, że szok - bez długiej tuniki ani rusz, więc polecić nie mogę
ewa super zakupy :]
dziękuję :) a te legginsy to ciążowe czy zwykłe kupowałaś?
Ja z legginsami zawsze mam problem, bo nawet w sklepach w galeriach wszystki wydaje mi się prześwitujące. raz udało mi się kupić porządne w tally weil, właśnie trafiłam na ciążowe, ale przymierzałam się do all. bo jednak jest mega róznica 40 zł w sklepie a jakieś 15 z allegro, no ale jak mówisz że nie warto to szkoda kase wyrzucać w błoto- nawet tak małą.

Piekna ta posciel! Ale cena tez niezla, chociaz tam chyba wiele elementow jest.
cena niezła, ale powiem Ci ze w sklepach widziałam podobnie. Mogłabym zrezygnować np z moskitiery i stelaża to wyszłoby mniej, ale własnie marzyłam o takiej :)
jest dużo elementow, bo w zasadzie na początek to wszystko do łóżeczka, wystarczy mi już tylko materac i samo łóżeczko.

Dziewczyny wlasnie jestem w trakcie prasowania wszelkich zalupionych ciuszkow i innych. Wskoczylam na chwilke zeby wam powiedziec ze jestem przezadowolona z kubusiowej poscieli :tak: Oryginalna etykietka Disney w srodku poszewki, nadruk super kolory i na pewno sie nie spierze, material tez super bo bawelna. Nie moge sie doczekac az zobacze ubrane lozeczko :-)

Ewanoszaleństwoz tąpościelowa ja jednak wybiore tansza :) I jedna do lozeczka (wieksza) i jedna do wozka (mniejsza).
Jest duży wybór tańszych, a zwłaszcza na all :) nawet są zestawy z taką do wózeczka od razu.

atram
no to mamy podobny gust :) macie takie w UK?

kasiadz
podzielam, ja też pościel do wózka odpuszczam bo będę miała kombinezon i śpiwór, a kocyk i podusię to się zawsze skołuje jesli jeszcze byłoby potrzeba :)

sivi
no co Ty!!!!
ja właśnie marzyłam takiej moskitierze z szyfonu :)
wogóle jeden z moich najulubieńszych elemetnów tej pościeli :p

Do góry