Dziewczyny wlasnie jestem w trakcie prasowania wszelkich zalupionych ciuszkow i innych. Wskoczylam na chwilke zeby wam powiedziec ze jestem przezadowolona z kubusiowej poscieli Oryginalna etykietka Disney w srodku poszewki, nadruk super kolory i na pewno sie nie spierze, material tez super bo bawelna. Nie moge sie doczekac az zobacze ubrane lozeczko :-)
reklama
anek30bb
Fanka BB :)
pościel piękna
moge się pochwalić pierwszym poważnym zakupem- pościel kolor ciemny beż, z misiem z sercem, a przewijak beżowa huśtawka.
10ele.pościel HAFTY z moskitierą 90x120 MILPOL (1730186861) - Aukcje internetowe Allegro
Przewijak na łóżeczko, usztywniany 70cm MILPOL (1736795386) - Aukcje internetowe Allegro
wczoraj zamowiłam i zapłaciłam a dziś o 10 kurier zapukał z przesyłka, więc jestem zaskoczona (mile) błyskawicznością.
a w SH też zdarza mi się coś kupić, ale nic takiego superasnego jak Wy to jeszcze nie trafiłam.
Zaszalałaś. Bradzo ładna :-)
Kingolinka
Ewanoszaleństwoz tąpościelowa ja jednak wybiore tansza I jedna do lozeczka (wieksza) i jedna do wozka (mniejsza).
Ewanoszaleństwoz tąpościelowa ja jednak wybiore tansza I jedna do lozeczka (wieksza) i jedna do wozka (mniejsza).
Ja mam z tej serii pościel dużą dla synka POŚCIEL/KOMPLET DO WÓZKA MAMO-TATO NOWE WZORY !! (1735160550) - Aukcje internetowe Allegro
Ślimaki błekitne, a kremowe miałam własnie do wózka i tak swoją drogą nie używałam nigdy :-)
atram81
kiuniutka fajne zakupki
Ewa cudowne zakupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:-)
ja chce ten sam zestaw tylko w seledynowym kolorze wlasnie <jupi>
tricolor super posciel
powiem ci ze tak mnie tymi pasiakami zarazilas ze szok, wczoraj pisalam do goscia z allegro czy do uk wysyla tapety ))
Ewa cudowne zakupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:-)
ja chce ten sam zestaw tylko w seledynowym kolorze wlasnie <jupi>
tricolor super posciel
powiem ci ze tak mnie tymi pasiakami zarazilas ze szok, wczoraj pisalam do goscia z allegro czy do uk wysyla tapety ))
kasiadz
ja do wózka pościeli nie kupuje to strata kasy wg mnie. jesienią maleństwo będzie w kombinezonie i pod kocykiem, a zimom w kombinezonie i śpiworku, więc pościel zbędna, kupię tylko gruby kocyk, już nawet upatrzylam KOCYK,Gruby,PUSZYSTY BOBAS ,80x110 @HIT@ KREMOWY (1721566770) - Aukcje internetowe Allegro albo KOC 100x140 AKRYLOWY akryl dla CUDOWNY KOCYK ŁÓŻKO (1670483626) - Aukcje internetowe Allegro
atram81
kasiadz ten kocyk jest piekny
sivi
kasiadz racja, do wózka kompletnie nie opłaca się kupować pościeli. Ile w tej gondoli się pojeździ. Wystarczy podusia jakaś płaska (albo i w ogóle bez) i kocyczek ale też ewentualnie. Kocyki cuuuudne!!szukam tu takich i nie moge znaleźć, same cieniutkie.
Ewa pościel bajeczna (tylko tą firane bym wywaliła ;-) ale to dlatego że mnie wkurzają takie rzeczy)
Ewa pościel bajeczna (tylko tą firane bym wywaliła ;-) ale to dlatego że mnie wkurzają takie rzeczy)
reklama
NabAwe
mamusia Emilki :)
dzięki, fajnie że nie okazała się jakąs tandetą
popatrzyłam już sobie na nią i jest dobrej jakości, także warta swej ceny.
To nasz pierwszy dzidź, i dlatego nie patrzyłam aż tak rystrykcyjnie na cenę. Zostanie już na nstepnego na pewno
Ja z legginsami zawsze mam problem, bo nawet w sklepach w galeriach wszystki wydaje mi się prześwitujące. raz udało mi się kupić porządne w tally weil, właśnie trafiłam na ciążowe, ale przymierzałam się do all. bo jednak jest mega róznica 40 zł w sklepie a jakieś 15 z allegro, no ale jak mówisz że nie warto to szkoda kase wyrzucać w błoto- nawet tak małą.
jest dużo elementow, bo w zasadzie na początek to wszystko do łóżeczka, wystarczy mi już tylko materac i samo łóżeczko.
atram
no to mamy podobny gust macie takie w UK?
kasiadz
podzielam, ja też pościel do wózka odpuszczam bo będę miała kombinezon i śpiwór, a kocyk i podusię to się zawsze skołuje jesli jeszcze byłoby potrzeba
sivi
no co Ty!!!!
ja właśnie marzyłam takiej moskitierze z szyfonu
wogóle jeden z moich najulubieńszych elemetnów tej pościeli
popatrzyłam już sobie na nią i jest dobrej jakości, także warta swej ceny.
To nasz pierwszy dzidź, i dlatego nie patrzyłam aż tak rystrykcyjnie na cenę. Zostanie już na nstepnego na pewno
dziękuję a te legginsy to ciążowe czy zwykłe kupowałaś?niedawno kupowałam legginsy na allegro i prześwit na tyłku, że szok - bez długiej tuniki ani rusz, więc polecić nie mogę
ewa super zakupy :]
Ja z legginsami zawsze mam problem, bo nawet w sklepach w galeriach wszystki wydaje mi się prześwitujące. raz udało mi się kupić porządne w tally weil, właśnie trafiłam na ciążowe, ale przymierzałam się do all. bo jednak jest mega róznica 40 zł w sklepie a jakieś 15 z allegro, no ale jak mówisz że nie warto to szkoda kase wyrzucać w błoto- nawet tak małą.
cena niezła, ale powiem Ci ze w sklepach widziałam podobnie. Mogłabym zrezygnować np z moskitiery i stelaża to wyszłoby mniej, ale własnie marzyłam o takiejPiekna ta posciel! Ale cena tez niezla, chociaz tam chyba wiele elementow jest.
jest dużo elementow, bo w zasadzie na początek to wszystko do łóżeczka, wystarczy mi już tylko materac i samo łóżeczko.
Dziewczyny wlasnie jestem w trakcie prasowania wszelkich zalupionych ciuszkow i innych. Wskoczylam na chwilke zeby wam powiedziec ze jestem przezadowolona z kubusiowej poscieli Oryginalna etykietka Disney w srodku poszewki, nadruk super kolory i na pewno sie nie spierze, material tez super bo bawelna. Nie moge sie doczekac az zobacze ubrane lozeczko :-)
Jest duży wybór tańszych, a zwłaszcza na all nawet są zestawy z taką do wózeczka od razu.Ewanoszaleństwoz tąpościelowa ja jednak wybiore tansza I jedna do lozeczka (wieksza) i jedna do wozka (mniejsza).
atram
no to mamy podobny gust macie takie w UK?
kasiadz
podzielam, ja też pościel do wózka odpuszczam bo będę miała kombinezon i śpiwór, a kocyk i podusię to się zawsze skołuje jesli jeszcze byłoby potrzeba
sivi
no co Ty!!!!
ja właśnie marzyłam takiej moskitierze z szyfonu
wogóle jeden z moich najulubieńszych elemetnów tej pościeli
Podziel się: