reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

kiuniutka fajne zakupki

Ewa cudowne zakupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:-)
ja chce ten sam zestaw tylko w seledynowym kolorze wlasnie <jupi>

tricolor super posciel

powiem ci ze tak mnie tymi pasiakami zarazilas ze szok, wczoraj pisalam do goscia z allegro czy do uk wysyla tapety :)))

He he he ja kupowałam ta tapetę w Liroy Merlin. A ta co synek ma w pokoiku to na allegro właśnie.

No właśnie muszę kupić chyba jakiś kocyk bo te co mam to cieniutkie polarki takie. A te śliczne faktycznie Kasiadz.

reklama
ja mam kobitki śpiworek po domelu i nieźle się wysłużył :tak::tak: bo po gondoli używany był w foteliku samochodowym a potem w spacerówce

mam coś takiego -

JJ Cole Original Bundle Me - Khaki - JJ Cole Collections - Babies "R" Us

a dziś kupiłam w tesco huggies newbor 2 paczki w cenie jednej - promocja do 10.08 :tak::tak:...z domelem prze pierwsze 2 tyg używałam właśnie tych huggiesów mają wycięcie na pępuszek. Dodatkowo kupiłam w promocji chusteczki pampers sensitive.

Potem oczywiście maluch skoczy na dada :tak::tak:

A i myślę nad zakupem łóżeczka bukowego z materacem
takiego
Łóżeczko Radek +Miś 3 kolory +materac GPK AMAL II (1742925921) - Aukcje internetowe Allegro

nie chcę łóżeczka z szufladą bo przy domelu miałam i tylko siedlisko kurzu było...a do sprzątania ciężko było wyciągnąć.

Super ten śpiworek. Ja sobie właśnie przypomniałam, że cos gdzieś w tym typie mam, ale nie mogę skojarzyc gdzie. Musze poszukać.
A łózeczko z wyjmowanymi szczebelkami też popieram :-)

Ja mam na koncu ulicy TopShop jesli która kojarzy - to taki dyskont drogeryjny z towarami z UK itp. Kupujemy u babki pampersy taniej i kosmetyki więc pewnie jak będzie miała to i w te najmniejsze pieluchy się zaopatrzymy.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry