reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

kiuniutka fajne zakupki

Ewa cudowne zakupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:-)
ja chce ten sam zestaw tylko w seledynowym kolorze wlasnie <jupi>

tricolor super posciel

powiem ci ze tak mnie tymi pasiakami zarazilas ze szok, wczoraj pisalam do goscia z allegro czy do uk wysyla tapety :)))

He he he ja kupowałam ta tapetę w Liroy Merlin. A ta co synek ma w pokoiku to na allegro właśnie.

No właśnie muszę kupić chyba jakiś kocyk bo te co mam to cieniutkie polarki takie. A te śliczne faktycznie Kasiadz.

reklama
ja mam kobitki śpiworek po domelu i nieźle się wysłużył :tak::tak: bo po gondoli używany był w foteliku samochodowym a potem w spacerówce

mam coś takiego -

JJ Cole Original Bundle Me - Khaki - JJ Cole Collections - Babies "R" Us

a dziś kupiłam w tesco huggies newbor 2 paczki w cenie jednej - promocja do 10.08 :tak::tak:...z domelem prze pierwsze 2 tyg używałam właśnie tych huggiesów mają wycięcie na pępuszek. Dodatkowo kupiłam w promocji chusteczki pampers sensitive.

Potem oczywiście maluch skoczy na dada :tak::tak:

A i myślę nad zakupem łóżeczka bukowego z materacem
takiego
Łóżeczko Radek +Miś 3 kolory +materac GPK AMAL II (1742925921) - Aukcje internetowe Allegro

nie chcę łóżeczka z szufladą bo przy domelu miałam i tylko siedlisko kurzu było...a do sprzątania ciężko było wyciągnąć.

Super ten śpiworek. Ja sobie właśnie przypomniałam, że cos gdzieś w tym typie mam, ale nie mogę skojarzyc gdzie. Musze poszukać.
A łózeczko z wyjmowanymi szczebelkami też popieram :-)

Ja mam na koncu ulicy TopShop jesli która kojarzy - to taki dyskont drogeryjny z towarami z UK itp. Kupujemy u babki pampersy taniej i kosmetyki więc pewnie jak będzie miała to i w te najmniejsze pieluchy się zaopatrzymy.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry