Kingolinka
Fanka BB :)
A ja mam pytanie:czy trzeba kupowac taka specjalna posciel do wozka??? I pod czym spi dzidzi w lozku? Posciel??Spiworek??Aaaaa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba jak ktos nie planuje wracac autem do domu to wypuszcza...
mi paczuszka dzisiaj przyszla i kolejne swietne ciuszki <jupiiiiiiiiiiiiiiiiii>
poza tym odkupilam o kolezanki karuzele i to nosidelko na brzuch , jakbym czasami leciela asama do pl samolotem, zeby nie musiala dziecka pod reka trzymac
do tego dorzucila mi troche ubranek i czadowy kombinezon )))))))
Moja tak samo i teraz też od początku będzie spała pod kołderką.Właśnie zastanawiam się jak to jest z tą pościelą,moja starsza córka od początku spała pod kołderką i nic się niedziało,teraz też kupiłam podusie z kołderką
No to i ja się pochwalę wczorajszymi zakupami.
Byliśmy w sklepie i troszkę rzeczy wzięlismy, także już będzie mniej do kupienia na Allegro.
Kupilismy wanienkę, termometr, nożyczki, smoczek (którego będe starała się nie uzywać), paczkę małych Pampersów, 3 op. chusteczek nawilżanych, szczoteczkę z grzebieniem, czapeczki, skarpetki, proszek do prania, krem, mydełko, oliwke ( w końcu wzięłam Bambino, mam nadzieję, ze się sprawdzi), prześcieradełko, no i chyba tyle.
A po drodze wstąpiliśmy jeszcze do secondhandu i w kilka minut kilka slicznotek znalazłam: sukieneczki po 3 zł, żółty komplet za 4,5, śpiworek jak Niunia podrośnie za 2 zl, łapki niedrapki za 50 gr, ogrodniczki za 3 zł, sweterek za 1 zł. Takie zakupy to lubię. Przy nich Allegro z ich przesyłkami wysiada.
No a tu zdjecia zakupów:
A najlepsze, że niektóre rzeczy to wyglądają jak prosto ze sklepu. Po co przepłacać?
Kupiłam jeszcze na Allegro dwa kombinezony takie grubsze, jeden taki śpiworek, a drugi zwykly, ale to Wam pokaże jak przyjdą.
A ceny nawet spoko, bo 15 i 19 zł.
moge się pochwalić pierwszym poważnym zakupem- pościel kolor ciemny beż, z misiem z sercem, a przewijak beżowa huśtawka.
10ele.pościel HAFTY z moskitierą 90x120 MILPOL (1730186861) - Aukcje internetowe Allegro
Przewijak na łóżeczko, usztywniany 70cm MILPOL (1736795386) - Aukcje internetowe Allegro
wczoraj zamowiłam i zapłaciłam a dziś o 10 kurier zapukał z przesyłka, więc jestem zaskoczona (mile) błyskawicznością.
a w SH też zdarza mi się coś kupić, ale nic takiego superasnego jak Wy to jeszcze nie trafiłam.