reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

atram - ja za to wlansie uwielbiam brytyjskiego ebay'a :)

sivi - jak chcesz kupic tanio to sprawdzaj aukcje ktore nie koncza sie w weekendy i wieczorami, zawsze mniej osob licytuje i latwo kupic cos za grosze. Warto tez robic tak jak atram - zalicytowac i zostawic, a nuz sie uda ;)

reklama
cytryna o widze że ty obeznana w tym temacie :-) dobrze wiedzieć, bo ja (uwaga) jeszcze nigdy nic nie licytowałam! wkurza mnie to że się mogę na coś napalić a ktoś mi to w ostatniej chwili sprzątnie sprzed nosa. Więc siedze tylko na buy it now

puella dzięki za info :-)

A ja sie muszę pochwalić kobietki :-) Wczoraj okolo 24 babka zamieściła ogloszenie na trójmiasto.pl.
Do sprzedania miała 3 komplety pościeli, kołdra i poduszka, ochraniacz 2 szt, śpiworek, rożek i 5 szt prześcieradeł.
Wszystko za 60zł :szok: No to z rańca zadzwoniłam i udało się, a jeszcze jedna babka się starała o to tylko, że smsa pisała, a ja byłam lepsza i odrazu zajechałam :-D Co prawda wszystko w kolorze niebieskim, bo po dwóch chłopcach, ale to nie robi dla dziewczynki. Najważniejsze, że super zadbane, wyprane itd. Załączam fotę:

wyprawka ł

No ja mam prawie cala garderobe dla malej wylicytowana z ebay :-D i juz sie nauczylam sprzatac innym cos z przed nosa ;)
Powodzenia!

mozesz tez ustawic program zeby ci podbijal aukcje w ostatniej sekundzie i ja wygrasz
zaznaczasz sobie ile chcesz dac maxymalnie i on za cieie licytuje

snip sie ten program chyba nazywa
Snip : Snajper Aukcyjny Allegro i eBay
ja z niego kiedys korzystalam ale na allegro

Ati - malej w niebieskim tez bedzie wygodnie :) dobrze ci zakupy ida ostatnio!

Atram - dzieki - moze sprobuje jak akurat nie bede mogla sama licytowac :)

Atram teraz Allegro samo ma taka opcje ze wpisujesz max cene jaka mozesz zaplacic i licytuje sie samo.

Mamusie, czy któraś z Was miała styczność z taką wanienką- The FLEXI BATH plastikowa wanienka, którą możesz złożyć - niebieska Niebieska | Pielęgnacja i zdrowie | Mycie i kąpiel | Wanienki, przewijaki | Sklep dla dzieci - Avent, Medela, Recaro, akcesoria dla niemowląt, wózki, laktator, wyprawka dla ?
Spodobała mi się ze względu na małe rozmiary po złożeniu, ale dostałam opr od koleżanki, że jest bez sensu, bo przez to, że jest taka kanciata, a nie wyprofilowana, to na pewno (jej zdaniem) będzie niewygodna. no i kolejny dylemat, czy się decydować na nią, czy jednak kupić zwykła...zwariuję

Ja ogladalam taka wanienke bo sie zastanawialam czy takiej nie kupic ale okazala sie strasznie mala wiec na zwykla sie zdecyduje.

Dziewczyny super zakupy! Ati ty za ta cene to na prawde super ciuszki masz!

a ja takie wygralam
wogole to zrobilam zonka
wbilam 5 funtow i luz, zapomnialam o tym, wchodze wczoraj na ebay, patrze a tam wygrales lisytacje, ja w szoku bo o tym zapomnialam

Naprawdę masz szczęście do licytacji :)
sivi - jak chcesz kupic tanio to sprawdzaj aukcje ktore nie koncza sie w weekendy i wieczorami, zawsze mniej osob licytuje i latwo kupic cos za grosze. Warto tez robic tak jak atram - zalicytowac i zostawic, a nuz sie uda ;)

Ostatnio tak wylicytowałam fotelik na Allegro i myślałam, że padnę jak mi facet napisał, że 'taka kwota go nie interesuje'. A aukcja była oczywiście bez ceny minimalnej... Szlag mnie trafia jak ktoś tak marnuje czas innych ludzi, bo w końcu nie siedzę na tym Allegro dla przyjemności (no może trochę ;) ale dla okazji... Na szczęście bez problemu chce odesłać pieniądze, bo oczywiście zaraz po aukcji zapłaciłam.

reklama
icarium - allegro jak dla mnie to jest po prostu sklep internetowy... brytyjski ebay inaczej dziala i naprawde sporo ludzi wystawia rzeczy bez ceny minimalnej (albo z naprawde mala cena), i mozna fajne rzeczy wylicytowac za grosze.
a za to co ten facet zrobil, to zglosilabym go do allegro - bo to jest niezgodne z regulaminem... powinien ci sprzedac to co kupilas za ta cene, albo pomyslec wczesniej o tym zeby wystawic z cena minimalna!

Do góry