Już niejedną rzecz kupiłam na Allegro za śmieszną cenę, dlatego na te okazje poluję Zgłosiłam faceta do Allegro, ale spodziewam się odpowiedzi, że mam wystawić negatywny komentarz i mogę pójść do sądu. Nie sądzę, żeby samo Allegro podjęło jakieś środki. Przynajmniej tak to wygląda, bo zajrzałam najpierw do 'centrum sporów'. Z tego co tam jest napisane, jak facet chce oddać pieniądze, to mogą mi odpisać, że o co mi w ogóle chodzi? :/
reklama
NabAwe
mamusia Emilki :)
icarium
nie podaruj tego, bo przecież o to chodzi w allegro i facet ryzykuje, wiec nie może tak robić, że teraz nagle mu nie pasi. A negatyw to obowiązkowo!
nie podaruj tego, bo przecież o to chodzi w allegro i facet ryzykuje, wiec nie może tak robić, że teraz nagle mu nie pasi. A negatyw to obowiązkowo!
JA dzieki Bogu nie mam takich doświadczeń.Zawsze kupuję za tylke ile wylicytowałam(mówię tu o ebay)ostatnio wylicytowałam ubranka 39 sztuk za 9.99$ no koszt przesyłki był zawyżony ze względy na cenę ubrań,ale zawsze się opłacało,a przy płaceniu i tak okaało się ,że za przesyłkę zapłaciłam 16$,a nie 36$ jak było na początku.BABY BOY NB 0-3M 3-6M FALL Winter CLOTHES LOT - eBay (item 150626542807 end time Jul-07-11 19:40:31 PDT)
atram81
Fanka BB :)
byc moze, ja juz 5 lat w pl nie mieszkam, wiec tym samym nie licytuje tam juz nicAtram teraz Allegro samo ma taka opcje ze wpisujesz max cene jaka mozesz zaplacic i licytuje sie samo.
to dobrze ze wprowadzili takie cos
ciul i tyle, on nie moze tak zrobic , musi ci wyslac to chocny za zlotowke jesli wczesniej nie ustalił ceny minimalnej...Naprawdę masz szczęście do licytacji
Ostatnio tak wylicytowałam fotelik na Allegro i myślałam, że padnę jak mi facet napisał, że 'taka kwota go nie interesuje'. A aukcja była oczywiście bez ceny minimalnej... Szlag mnie trafia jak ktoś tak marnuje czas innych ludzi, bo w końcu nie siedzę na tym Allegro dla przyjemności (no może trochę ale dla okazji... Na szczęście bez problemu chce odesłać pieniądze, bo oczywiście zaraz po aukcji zapłaciłam.
icarium - allegro jak dla mnie to jest po prostu sklep internetowy... brytyjski ebay inaczej dziala i naprawde sporo ludzi wystawia rzeczy bez ceny minimalnej (albo z naprawde mala cena), i mozna fajne rzeczy wylicytowac za grosze.
a za to co ten facet zrobil, to zglosilabym go do allegro - bo to jest niezgodne z regulaminem... powinien ci sprzedac to co kupilas za ta cene, albo pomyslec wczesniej o tym zeby wystawic z cena minimalna!
dokladnie!
ciul i tyle, on nie moze tak zrobic , musi ci wyslac to chocny za zlotowke jesli wczesniej nie ustalił ceny minimalnej...
Właśnie wylicytowałam za 1,25
Lena - bardzo ładne te ciuszki:-) 39 szt to sporo :-)
EDIT:
Właśnie natrafiłam na coś takiego: http://www.chlopiecczydziewczynka.com.pl/ Ciekawe czy działa, słyszałyście kiedyś o tym?
Ostatnia edycja:
atram81
icarium no to on dal dupy, allegro powinno go ukarac za niedotrzymanie ustalen regulaminowych
smieszny ten test
jakos bym w to chyba nie wierzyla
smieszny ten test
jakos bym w to chyba nie wierzyla
Właśnie wylicytowałam za 1,25Naprawdę ciekawa jestem co na to Allegro, bo na mój gust facet nie chciał po prostu zapłacić prowizji za cenę minimalną
Lena - bardzo ładne te ciuszki:-) 39 szt to sporo :-)
EDIT:
Właśnie natrafiłam na coś takiego: Intelligender- test prognozujący płeć dziecka Ciekawe czy działa, słyszałyście kiedyś o tym?
Ja go robiłam w 12 tyg,kosztuje sporo bo ok.30$,ale pobawic się warto,nam wyszło BOY,i USG 2 razy potwierdziło,więc nie wiem zbieg okoliczności,czy faktycznie pokazuje prawdę.
atram81
lena no to ciekawe , moze faktycznie cos w tym jest
dla buszujacych po allegro, pare dobrych rad
‪Kanał użytkownika 61489pusia‬‏ - YouTube
dla buszujacych po allegro, pare dobrych rad
‪Kanał użytkownika 61489pusia‬‏ - YouTube
reklama
Podziel się: