reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

Już niejedną rzecz kupiłam na Allegro za śmieszną cenę, dlatego na te okazje poluję :) Zgłosiłam faceta do Allegro, ale spodziewam się odpowiedzi, że mam wystawić negatywny komentarz i mogę pójść do sądu. Nie sądzę, żeby samo Allegro podjęło jakieś środki. Przynajmniej tak to wygląda, bo zajrzałam najpierw do 'centrum sporów'. Z tego co tam jest napisane, jak facet chce oddać pieniądze, to mogą mi odpisać, że o co mi w ogóle chodzi? :/

reklama
Atram teraz Allegro samo ma taka opcje ze wpisujesz max cene jaka mozesz zaplacic i licytuje sie samo.
byc moze, ja juz 5 lat w pl nie mieszkam, wiec tym samym nie licytuje tam juz nic :)
to dobrze ze wprowadzili takie cos

Naprawdę masz szczęście do licytacji :)

Ostatnio tak wylicytowałam fotelik na Allegro i myślałam, że padnę jak mi facet napisał, że 'taka kwota go nie interesuje'. A aukcja była oczywiście bez ceny minimalnej... Szlag mnie trafia jak ktoś tak marnuje czas innych ludzi, bo w końcu nie siedzę na tym Allegro dla przyjemności (no może trochę ;) ale dla okazji... Na szczęście bez problemu chce odesłać pieniądze, bo oczywiście zaraz po aukcji zapłaciłam.
ciul i tyle, on nie moze tak zrobic , musi ci wyslac to chocny za zlotowke jesli wczesniej nie ustalił ceny minimalnej...

icarium - allegro jak dla mnie to jest po prostu sklep internetowy... brytyjski ebay inaczej dziala i naprawde sporo ludzi wystawia rzeczy bez ceny minimalnej (albo z naprawde mala cena), i mozna fajne rzeczy wylicytowac za grosze.
a za to co ten facet zrobil, to zglosilabym go do allegro - bo to jest niezgodne z regulaminem... powinien ci sprzedac to co kupilas za ta cene, albo pomyslec wczesniej o tym zeby wystawic z cena minimalna!

dokladnie!

ciul i tyle, on nie moze tak zrobic , musi ci wyslac to chocny za zlotowke jesli wczesniej nie ustalił ceny minimalnej...

Właśnie wylicytowałam za 1,25
p.gif
Naprawdę ciekawa jestem co na to Allegro, bo na mój gust facet nie chciał po prostu zapłacić prowizji za cenę minimalną
realmad2.gif

Lena - bardzo ładne te ciuszki:-) 39 szt to sporo :-)

EDIT:
Właśnie natrafiłam na coś takiego: http://www.chlopiecczydziewczynka.com.pl/ Ciekawe czy działa, słyszałyście kiedyś o tym? :szok:

Ostatnia edycja:
Właśnie wylicytowałam za 1,25
p.gif
Naprawdę ciekawa jestem co na to Allegro, bo na mój gust facet nie chciał po prostu zapłacić prowizji za cenę minimalną
realmad2.gif

Lena - bardzo ładne te ciuszki:-) 39 szt to sporo :-)

EDIT:
Właśnie natrafiłam na coś takiego: Intelligender- test prognozujący płeć dziecka Ciekawe czy działa, słyszałyście kiedyś o tym? :szok:

Ja go robiłam w 12 tyg,kosztuje sporo bo ok.30$,ale pobawic się warto,nam wyszło BOY,i USG 2 razy potwierdziło,więc nie wiem zbieg okoliczności,czy faktycznie pokazuje prawdę.

reklama
Do góry