reklama
Ja ogólnie uwielbiam buszowac po allegro i często udawało mi się wylicytować co sobie upatrzyłam, ale od kiedy zlapałam się, że kupowałam rzeczy, które praktycznie nie były mi poptrzebne zaczęłam się zastanawiaćczy to już nie jakiś nałóg Dałam sobie spokój i hamuję się jak mogę poprzestając na oglądaniu :-)
Dziewczyny naprawdę podziwiam "oko do wyszukiwania" okazji.
Dziewczyny naprawdę podziwiam "oko do wyszukiwania" okazji.
kasiadz
Fanka BB :)
ja właśnie zaszalałam na allegro i kupiłam od jednego sprzedającego:
3 dyski uszczelniające do butelek avent
20 gazików nasączonych spirytusem do pępuszka
4 wielorazowe majtki poporodowe
60szt. wkładek laktacyjnych canpol
2 koszulki roz.56 - pomyślałam że warto mieć na początek żeby nie drażnić pępuszka
1 czapeczka po kąpieli
10 pieluch tetrowych
2 smoczki do butelek avent 2
za to wszystko z przesyłką wyszło 99,96 zł
3 dyski uszczelniające do butelek avent
20 gazików nasączonych spirytusem do pępuszka
4 wielorazowe majtki poporodowe
60szt. wkładek laktacyjnych canpol
2 koszulki roz.56 - pomyślałam że warto mieć na początek żeby nie drażnić pępuszka
1 czapeczka po kąpieli
10 pieluch tetrowych
2 smoczki do butelek avent 2
za to wszystko z przesyłką wyszło 99,96 zł
A podal powod? Bo jak powod jakis banalny (np nikt nie licytuje ) to tez swinstwo robi...
Moj maz kiedys musial odwolac aukcje, bo zepsul to co wystawial na sprzedarz... a szkoda bo nawet sporo ofert bylo
powód: BRAK
pewnie zajarzył, że za 1,00 PLN ma sprzedać 42 szt ciuszków
powód: BRAK
pewnie zajarzył, że za 1,00 PLN ma sprzedać 42 szt ciuszków
No,ale to juz świństwo,wydaje mi się,ze to juz jego ryzyko za ile sprzeda,może dostać 100zł,ale i właśnie 1zł,ja uważam,że to jest nieuczciwe co robia.
Ja jakis czas temu na ebay-u kupiłam torbe do laptopa właśnie za 1$ i nikt nie odwoływał aukcji.Ja myślę dziewczyny,że regulamin jest niedoskonały,że takie jazdy są.
dla buszujacych po allegro, pare dobrych rad
‪Kanał użytkownika 61489pusia‬‏ - YouTube
Dzięki, dobrze wiedzieć :-)
icarium - mi własnie sprzedający odwołał tą aukcję od 1,00 co wkleiłaś wcześniej
Coś pechowo ostatnio na tym Allegro Ja chcę e-baya ;-)
Znalazłam właśnie inną:
80 sztuk. Dziewczynka 62-92. MARKOWE. BCM (1734033145) - Aukcje internetowe Allegro
ten użytkownik ma też zestawy dla większych dzieci, właśnie się zastanawiam czy nie wziąć czegoś na rozmiar 104 dla starszaka ;-)
EDIT:
Miłka - coś mi przyszło na myśl. Nie była to przypadkiem aukcja gościa z Siemianowic? Tyle tego przeglądam, że nie jestem pewna czy nie wkleiłam innej aukcji tego faceta od fotelika...
Ostatnia edycja:
Ati zakupy to udały Ci się pierwsza klasa! Ten pierwszy zestawik super, tyle rzeczy i taka cena, no i ta pościel też ekstra.
Atram Ty to na prawdę masz szczęście do aukcji, tylko pozazdrościć takich okazji i wprawy w licytowaniu
Atram Ty to na prawdę masz szczęście do aukcji, tylko pozazdrościć takich okazji i wprawy w licytowaniu
reklama
OOOO wy wstrętne babole moich zakupów to nikt nie pochwalił:-):-):-):-)
Ja pochwaliłam, na poprzedniej stronie
Podziel się: