reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
A podal powod? Bo jak powod jakis banalny (np nikt nie licytuje ;) ) to tez swinstwo robi...

Moj maz kiedys musial odwolac aukcje, bo zepsul to co wystawial na sprzedarz... a szkoda bo nawet sporo ofert bylo ;)

Ja ogólnie uwielbiam buszowac po allegro i często udawało mi się wylicytować co sobie upatrzyłam, ale od kiedy zlapałam się, że kupowałam rzeczy, które praktycznie nie były mi poptrzebne zaczęłam się zastanawiaćczy to już nie jakiś nałóg :szok: Dałam sobie spokój i hamuję się jak mogę poprzestając na oglądaniu :-)
Dziewczyny naprawdę podziwiam "oko do wyszukiwania" okazji.

ja właśnie zaszalałam na allegro i kupiłam od jednego sprzedającego:
3 dyski uszczelniające do butelek avent
20 gazików nasączonych spirytusem do pępuszka
4 wielorazowe majtki poporodowe
60szt. wkładek laktacyjnych canpol
2 koszulki roz.56 - pomyślałam że warto mieć na początek żeby nie drażnić pępuszka
1 czapeczka po kąpieli
10 pieluch tetrowych
2 smoczki do butelek avent 2
za to wszystko z przesyłką wyszło 99,96 zł

powód: BRAK

pewnie zajarzył, że za 1,00 PLN ma sprzedać 42 szt ciuszków :confused2:

No,ale to juz świństwo,wydaje mi się,ze to juz jego ryzyko za ile sprzeda,może dostać 100zł,ale i właśnie 1zł,ja uważam,że to jest nieuczciwe co robia.
Ja jakis czas temu na ebay-u kupiłam torbe do laptopa właśnie za 1$ i nikt nie odwoływał aukcji.Ja myślę dziewczyny,że regulamin jest niedoskonały,że takie jazdy są.

Dzięki, dobrze wiedzieć :-)

icarium - mi własnie sprzedający odwołał tą aukcję od 1,00 co wkleiłaś wcześniej :wściekła/y:

Coś pechowo ostatnio na tym Allegro :eek: Ja chcę e-baya ;-)

Znalazłam właśnie inną:

80 sztuk. Dziewczynka 62-92. MARKOWE. BCM (1734033145) - Aukcje internetowe Allegro

ten użytkownik ma też zestawy dla większych dzieci, właśnie się zastanawiam czy nie wziąć czegoś na rozmiar 104 dla starszaka ;-)

EDIT:
Miłka - coś mi przyszło na myśl. Nie była to przypadkiem aukcja gościa z Siemianowic? Tyle tego przeglądam, że nie jestem pewna czy nie wkleiłam innej aukcji tego faceta od fotelika... :baffled:

Ostatnia edycja:
Ati zakupy to udały Ci się pierwsza klasa! Ten pierwszy zestawik super, tyle rzeczy i taka cena, no i ta pościel też ekstra.
Atram Ty to na prawdę masz szczęście do aukcji, tylko pozazdrościć takich okazji i wprawy w licytowaniu

reklama
Do góry