reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

a ja mam dwa kombinezony rozowy i niebieski :-D:-D
Niebieski kupila moja mama jak napoczatku powiedzieli ze to chlopiec, a po nastepnym usg okazalo sie ze dziewuszka to kupilam jej rozowy. Z przeceny 34f na 4f:)) nowiutki!

reklama
werka
to będziesz przebierać jak modeleczkę :)
cytryna
no to piuąteczka:D sama nie jestem :) chociaz mój blękitny.
kasia
mało tego! kiedyś była na odwrót, dla dziewczynek niebieskie a dla chłopców różowe i czerwone ubranka! nawet na chrzest mama mówiła że elementy oizdobne były niebieskie u mnie :)
ale pewnie barbie zdominowała różowym kolorem :p

No dobra pochwale się co zakupiłam ;) Dodam, że wydaliśmy 34zł :-D

DSC04841.jpg

Ja z nudow siedze na ebay i wlasnie kupilam troche uzywanych pajacow i body juz na 3-6 miesiecy. Przydadza sie na pewno :)

Załączniki

• $(KGrHqIOKokE32mz93cbBOKjQ!yt+w~~_12.JPG
    $(KGrHqIOKokE32mz93cbBOKjQ!yt+w~~_12.JPG
    29,7 KB · Wyświetleń: 57
Ati fajne ciuszki za fajna cene
cytryna bodziakow i pajacow nigdy nie za duzo :)

a ja takie wygralam
wogole to zrobilam zonka
wbilam 5 funtow i luz, zapomnialam o tym, wchodze wczoraj na ebay, patrze a tam wygrales lisytacje, ja w szoku bo o tym zapomnialam
patrze a tam wiadomosc od sprzedajacego, kiedy odbiore towar i zeby preferuje zaplatem pay palem , ja konsternacja... skad mam towar odebrac, bo nie zwrocilam skad jest kobieta ,a ona z Cornwalii hahahahahahhaha, masakra, pisz edo niej, ze bardzo ja przepraszam ale nie spojrzalam skad ona jest i ze tylko odbior osobisty mial byc, no i pytam czy mi to wysle, ale nie bylo problemu, zgodzila sie od razy, tylko do ceny 5 funtow dodalam 4 za przesylke i za 9 funtow mam takie ciuszki

eBay - The UK's Online Marketplace

reklama
A ja po Waszych namowach zdecydowałam sie na zakup wózka używki dobrej firmy. Mój wybór padł na x-lander xa :-)

�WIAT W�ZK�W - sklep internetowy oferuj�cy W�ZKI DZIECI�CE 2011: X-LANDER - XA g��boko-spacerowy - kolor OCEAN - 1szt.

teraz czekam na fajną aukcję :-)
Uważam, że to świetna firma. Sami 4 lata temu kupiliśmy pełny zestaw X lander X1 tj. spacerówkę + gondolę + fotelik (niestety już nieprodukowany). Byłam mega zadowolona.Zainwestowaliśmy wtedy kupę kasy, ale z myślą, że posłuży nam ten wózek jeszcze przy drugim dzieciaczku. I tak właśnie będzie- nawet przez myśl nie przyszło mi kupno nowego wózka- lepszego sobie nie wyobrażam.

Do góry