reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

a ja mam dwa kombinezony rozowy i niebieski :-D:-D
Niebieski kupila moja mama jak napoczatku powiedzieli ze to chlopiec, a po nastepnym usg okazalo sie ze dziewuszka to kupilam jej rozowy. Z przeceny 34f na 4f:)) nowiutki!

reklama
werka
to będziesz przebierać jak modeleczkę :)
cytryna
no to piuąteczka:D sama nie jestem :) chociaz mój blękitny.
kasia
mało tego! kiedyś była na odwrót, dla dziewczynek niebieskie a dla chłopców różowe i czerwone ubranka! nawet na chrzest mama mówiła że elementy oizdobne były niebieskie u mnie :)
ale pewnie barbie zdominowała różowym kolorem :p

No dobra pochwale się co zakupiłam ;) Dodam, że wydaliśmy 34zł :-D

DSC04841.jpg

Ja z nudow siedze na ebay i wlasnie kupilam troche uzywanych pajacow i body juz na 3-6 miesiecy. Przydadza sie na pewno :)

Załączniki

• $(KGrHqIOKokE32mz93cbBOKjQ!yt+w~~_12.JPG
    $(KGrHqIOKokE32mz93cbBOKjQ!yt+w~~_12.JPG
    29,7 KB · Wyświetleń: 59
Ati fajne ciuszki za fajna cene
cytryna bodziakow i pajacow nigdy nie za duzo :)

a ja takie wygralam
wogole to zrobilam zonka
wbilam 5 funtow i luz, zapomnialam o tym, wchodze wczoraj na ebay, patrze a tam wygrales lisytacje, ja w szoku bo o tym zapomnialam
patrze a tam wiadomosc od sprzedajacego, kiedy odbiore towar i zeby preferuje zaplatem pay palem , ja konsternacja... skad mam towar odebrac, bo nie zwrocilam skad jest kobieta ,a ona z Cornwalii hahahahahahhaha, masakra, pisz edo niej, ze bardzo ja przepraszam ale nie spojrzalam skad ona jest i ze tylko odbior osobisty mial byc, no i pytam czy mi to wysle, ale nie bylo problemu, zgodzila sie od razy, tylko do ceny 5 funtow dodalam 4 za przesylke i za 9 funtow mam takie ciuszki

eBay - The UK's Online Marketplace

reklama
A ja po Waszych namowach zdecydowałam sie na zakup wózka używki dobrej firmy. Mój wybór padł na x-lander xa :-)

�WIAT W�ZK�W - sklep internetowy oferuj�cy W�ZKI DZIECI�CE 2011: X-LANDER - XA g��boko-spacerowy - kolor OCEAN - 1szt.

teraz czekam na fajną aukcję :-)
Uważam, że to świetna firma. Sami 4 lata temu kupiliśmy pełny zestaw X lander X1 tj. spacerówkę + gondolę + fotelik (niestety już nieprodukowany). Byłam mega zadowolona.Zainwestowaliśmy wtedy kupę kasy, ale z myślą, że posłuży nam ten wózek jeszcze przy drugim dzieciaczku. I tak właśnie będzie- nawet przez myśl nie przyszło mi kupno nowego wózka- lepszego sobie nie wyobrażam.

Do góry