reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
ładny kombinezonik, ale ja szukałam takiego żeby w nóżkach był jak śpiworek bo łatwiej maleństwo zapakować:tak:. I na początek zaraz po urodzeniu kupiłam rozmiar 62 na jesień i mało mroźną zimę i przypuszczam że trzeba będzie jeszcze kupić rozmiar 68 już taki porządny gruby na zimę

Ja też wiem,że jakis jeszcze będize trzeba. Ja mam termin na 19-24 październik . Tak więc ten idealny tak do końca stycznia pewnie będzie, bo moja córcia drobna jest po mnie :-) Te uszka i cena 20 zł przewazyły. Poza tym ja wszystko dostaje od babć z ciuszków albo mam pozyczone. Wreszcie córcia od mamusi cos ma :-D

Fajny ten kompinezon no i cena też :-) Ja będę miała kombinezon od sasiadki. Jak dobrze, żę w otoczeniu sa prawie same dziewczynki ;-)

różowe kombinezony dla dziewuszki to ja widziałam u mnie w TESCO, 50% taniej- za jakieś 27 zł,ale nie kupiłam bno jakiś taki mało zywy był ten kolor, a w spadku dostałam niebieski- niby dla dziewuszki nie pasi ale co mi tam. Kupię jej za rok jakiś słitaśny:D

Ewa - ja mam granatowy spiworek dla dziewczynki :) mi sie wydaje ze z dziewczynkami lepiej, bo niebieski tez pasuje. Chlopca pewnie w rozowy bym nie ubrala :-) choc jak pani sie pomylila na USG to nie bede miec wyjscia :-D

reklama
Do góry