reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

Wróciliśmy z całego dnia zakupów =]
Kupiliśmy
-termoopakowanie Canpol fioletowe w misie =]

-dla mamusi majtki jednorazowe i pieluchy poporodowe =p

-wkładki laktacyjne

-i baaardzo fajne rzeczy w promocji w Reserved Kids
koszulke, bluze, body z samochodem =]

Prócz tego byliśmy w Smyku, promocje są ale to już resztki i nic ciekawego nie wypatrzyłam =(

reklama
Oj a my to jeszcze gleboko w lesie z zakupami:/ Mamy tylko pare ciuszkow, lozeczko bez materaca i tak wstepnie sie na wozek zdecydowalismy, a poza tym to kiszka... Jeszcze nie bylo czasu sie na takie porzadne zakupy wybrac... Ale szczerze mowiac, znacznie lepiej sie czuje jak nie ma upalu, wiec mysle ze w ciagu sierpnia uda nam sie polazic wiecej po sklepach i skompletowac wyprawke:)

Oj a my to jeszcze gleboko w lesie z zakupami:/ Mamy tylko pare ciuszkow, lozeczko bez materaca i tak wstepnie sie na wozek zdecydowalismy, a poza tym to kiszka... Jeszcze nie bylo czasu sie na takie porzadne zakupy wybrac... Ale szczerze mowiac, znacznie lepiej sie czuje jak nie ma upalu, wiec mysle ze w ciagu sierpnia uda nam sie polazic wiecej po sklepach i skompletowac wyprawke:)
to trzymam kciuki żeby się udało zrealizować plany&&&&&&&&

Ati zobacz sobie ten wozek na zywo... mi sie na poczatku podobaly niektore z dobrymi opiniami a jak je zobaczylam to cos mi nie pasowalo...
Ostatnio ogladalam wozki - parasolki i duzo osob mi polecalo maclareny - ale ja nie moglabym kupic tego wozka bo jest tak wysoki ze mam lokcie jak do tanczenia kaczuszek ;) gdybym nie sprobowala nigdy bym na to nie wpadla...

Gratuluje zakupow reszcie mam :)

My zamawiamy wozek w ten weekend, jeszcze tylko wanienka i mamy wszystko... chyba... jak czegos nie przeoczylam.

Przeleciałam posty i stwierdzam, że naprawdę macie oko do zakupów. Super wybory. Aż Wam zazdroszcze, żę sobie tak poszaleć nie mogę. No bo po co mam wpadac w szał zakupów skoro co potrzebne to mam :-) No, ale pewnie sobie odbiję jak będę kupowała ciuszki w wiekszych rozmiatrach już :tak:

Co do wózków to mi sie podobają takie Espiro producent wózków i fotelików dla dzieci - Produkty Fajne, żywe kolory. Ja mam ich fotelik samochodowy i myśle, że dla córy kupię taki sam jak mam tylko w innym kolorze.

Ati - My mamy spacerowke Xlandera. W polsce dla corki mojego M. I powiem Ci ze bardzo wygodne. Przedewszystkim sie dobrze prowadzi! Jest ciezka ale jesli mieszkasz na parterze to nie ma problemu.
Niestety nie moge sie wypowiedziec na temat gondoli bo zakupil tylko spacerowke i nowa kosztuje az 1300zl...
A najzabawniejsze jest to ze mojego Mirka brata corka jezdzi w tym wozku bo oni przerabiali juz kilka tanich i kazdy sie rozpada. No i zaniast rozsadnie kupic porzadny nowy wozek to nastepne badziewie. I wychodzi na to ze jezdza Mirka corki wozkiem....:wściekła/y: i w naszym foteliku sam.
Mam nadzieje ze bedzie w dobrym w stanie bo zamierzam z niego korzystac kiedy bedziemy w Polsce...

reklama
Ati chyba to trochę ryzyko tak w ciemno kupować
Ja najpierw też szukałam opinii w necie ale później musiałam zobaczyć te wózeczki na zywo. I wtedy dopiero wychodziły rzeczy, które mi nie pasowały. No a ajak już pooglądałam to dopiero szukałam konkretnych modeli używanych

cytryna no to gratuluję dokonania już wszystkich zakupów, u nas jeszcze daaaleka droga ;)

karolina1978 super zakupki, strasznie mi się podobają ;)

Do góry