reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

A teraz ja się pochwalę:) KUpiliśmy wózek :) Wprawdzie używany, ale MAM NADZIJĘ ZE PRZYJDZie w dobrym stanie:
TAKO Jumper GT 3w1 (1737069251) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

bardzo fajny wozeczek, kolorki fajne

Super ten wózeczek, bardzo mi się podoba :)

Zaszalałam jeszcze z torbą, bo z tej co mam do wózka nie byłam zadowolona :/ Kupiłam taką, tylko że brązową:

dk*GAIA&KO*praktyczna torba dla mamy *0722W* (1731144071) - Aukcje internetowe Allegro

Bardzo fajna jest i można ją nie tylko do wóza nosić, ale jako zwykła torba też nie rzuca się aż tak w oczy :)

EDIT:

Jak ktoś ma starsze dzieci to ten użytkownik też ma ciekawe aukcje i na razie ceny nie są powalające ;)

Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

fajna torebunia :)

reklama
Marti całkiem fajny ten kombinezonik. Szczególnie te wywijane stópki bo starczy na dłużej. Zastanawiam się nad nim.

Karolina bardzo mi się podobają Twoje zakupy. ten misiakowy kombinezon jest już u nas w H&M ale tego zaokrąglanego jeszcze nie widziałam a na taki się czaję pod warunkiem, ze ma otworki do przypięcia do fotelika. No i sweterek boski :) w panterkę.
Product Detail | H&M na naszą cenę inaczej się patrzy nie wydaje się super atrakcyjna ;(.

U mnie z zakupami posucha. Na razie nic nie kupuję :-(a jeszcze tyle rzeczy muszę nabyć. Łóżeczko, wózek, śpiworek, kombinezon, kosmetyki, przewijak bo stary się zużył itp.

marti
fajne i praktyczne, to na bank się przyda.

karolina
ładniutkie :) ten kardigan to wogóle wymiata :D:D

jagmar
no fakt, że bieżące kolekcje do najtanszych nie należą, ale można nieraz na wyprzedaże trafić i wtedy się opłaci, bo HM ma dobre jakościowo ciuszki.

reklama
Ja wlasnie gadalam z kuzynka i ona ma mutsy .Powiedziala ze zaluje ze go kupila ,bo gondola juz jest za mala (a Pola ma dopiero 4 miesiace),a pozatym bardzo sie porysowala.One sa z takiego dziwnego plastiku.

A ja nadal nie mama wozka ,chociaz zekomo juz jest kupiony.
Powiedzialam ze jak mi go nie przywioza do wrzesnia to ja sobie sama jakis kupie .Bo dopoki nie zobacze to nie uwierze.

Do góry