reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

Lena super łożeczko, full wypas chciałoby się rzec :-)

Ati myślę, że 2w1 powinno Ci wystarczyć, choć ja osobiście szukałam 3w1 bo nie miałam fotelika, a uważam, że mozliwość wpięcia go w stalarz jest bardzo przydatna, bo na przykład jak musisz wyskoczyć na zakupy, to bierzesz tylko fotelik, który musisz i tak wziąc i stelarz, nie musisz już pchać gondoli do bagażnika przez co zyskujesz miejsce, co i z fotelikiem łatwiej poruszac się na przykład po sklepie niż z gondolą

Magada_Mr to widzę, że mieliście takie same typy co do wózka, tylko, że u nas wygrał ten drugi typ. I muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona. A wykończenie nie jest złe i bardzo trwałe. Dużo lepiej sie trzyma niż w Tako.

reklama
Magada_Mr to widzę, że mieliście takie same typy co do wózka, tylko, że u nas wygrał ten drugi typ. I muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona. A wykończenie nie jest złe i bardzo trwałe. Dużo lepiej sie trzyma niż w Tako.
no widzisz pierwsze slysze :-D i kolezanki majace te wozki i sprzedawcy mowili calkiem co innego :tak: zreszta sama widzialam na wlasne oczy;-) ale dla kazdego co innego ma lepsze wartosci;-)

reklama
A teraz ja się pochwalę:) KUpiliśmy wózek :) Wprawdzie używany, ale MAM NADZIJĘ ZE PRZYJDZie w dobrym stanie:
TAKO Jumper GT 3w1 (1737069251) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Super ten wózeczek, bardzo mi się podoba :)

Zaszalałam jeszcze z torbą, bo z tej co mam do wózka nie byłam zadowolona :/ Kupiłam taką, tylko że brązową:

dk*GAIA&KO*praktyczna torba dla mamy *0722W* (1731144071) - Aukcje internetowe Allegro

Bardzo fajna jest i można ją nie tylko do wóza nosić, ale jako zwykła torba też nie rzuca się aż tak w oczy :)

EDIT:

Jak ktoś ma starsze dzieci to ten użytkownik też ma ciekawe aukcje i na razie ceny nie są powalające ;)

http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=1458462

Ostatnia edycja:
Do góry