reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
Lena - super łóżeczko :) Marti - fura pierwsza klasa :)

Strasznie mnie skręca, żeby kupić jakieś ciuszki dla młodej :zawstydzona/y: z drugiej strony szkoda mi kasy, bo w sumie mam po starszaku ;-) Efekt taki, że kupiłam jej już 2 sukienki na rozmiar 104 :szok:

Żeby mnie nie korciło, znalazłam aukcję bez ceny minimalnej, może komuś się przyda: ;-)

Zestaw ubrań dla dziewczynki (1718278526) - Aukcje internetowe Allegro

marti śliczny wózeczek
icarium ale masz chłopaczka starszego, a nie dziewczynke, to by się dziewuszce neleżało pare typowych dziewczęcych ubranek :-) a ta aukcja niezła, strasznie dużo ciuszków, za jednym zamachem miałabyś wszystko dla dziewczynki :-)

sivi w tym problem (a właściwie nie problem, bo w sumie się z tego cieszę ;), że trochę ciuszków na dziewczynkę dostałam od kumpeli :) Teraz po prostu się uzależniłam od allegro i tylko ciągle mnie coś korci :zawstydzona/y: Podałam Wam tą akcję, żeby mnie już nie korciło ;-) Staram się skupić na ubrankach na 1-2 latka, bo tych mam więcej typowo chłopięcych (Spidermany, Bob Budowniczy, samoloty i samochodziki), ale mi nie zawsze wychodzi ;-)

Ulallala jaka kareta!!!!
Fajne polaczenie kolorow zielen z szarym...

PS MArta ale masz porzadek w mieszkaniu LAL!!!

kochana bo u mnie to nie ma co się kurzyc w salonie tylko kanapka fotel i TV :tak:
marti
zadowolona z zakupu?
ja zostaję przy warriorze. Ładny kolorek i faktycznie czyściuchno w mieszkanku :p

ja też myślalam o warriorze mój mąż był za tym modelem ale mi captiva 1 wpadła w oko a czy zadowolona będę okaże się w pażdzierniku ten kosz na dole ma tylko mala ładowność pisze 5 kg.

Marti a co ty chcesz do wozka ladowac 25kilo ziemniakow? Ja uwazam ze 5kilo to duzo, na podstawowe zakupki itd. Zreszta chyba wozej nie do zakupow nam potrzebny;p jak cos to zawsze do gondoli wladujesz troche zakupow heh

reklama
Do góry