reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
Lena - super łóżeczko :) Marti - fura pierwsza klasa :)

Strasznie mnie skręca, żeby kupić jakieś ciuszki dla młodej :zawstydzona/y: z drugiej strony szkoda mi kasy, bo w sumie mam po starszaku ;-) Efekt taki, że kupiłam jej już 2 sukienki na rozmiar 104 :szok:

Żeby mnie nie korciło, znalazłam aukcję bez ceny minimalnej, może komuś się przyda: ;-)

Zestaw ubrań dla dziewczynki (1718278526) - Aukcje internetowe Allegro

marti śliczny wózeczek
icarium ale masz chłopaczka starszego, a nie dziewczynke, to by się dziewuszce neleżało pare typowych dziewczęcych ubranek :-) a ta aukcja niezła, strasznie dużo ciuszków, za jednym zamachem miałabyś wszystko dla dziewczynki :-)

sivi w tym problem (a właściwie nie problem, bo w sumie się z tego cieszę ;), że trochę ciuszków na dziewczynkę dostałam od kumpeli :) Teraz po prostu się uzależniłam od allegro i tylko ciągle mnie coś korci :zawstydzona/y: Podałam Wam tą akcję, żeby mnie już nie korciło ;-) Staram się skupić na ubrankach na 1-2 latka, bo tych mam więcej typowo chłopięcych (Spidermany, Bob Budowniczy, samoloty i samochodziki), ale mi nie zawsze wychodzi ;-)

Ulallala jaka kareta!!!!
Fajne polaczenie kolorow zielen z szarym...

PS MArta ale masz porzadek w mieszkaniu LAL!!!

kochana bo u mnie to nie ma co się kurzyc w salonie tylko kanapka fotel i TV :tak:
marti
zadowolona z zakupu?
ja zostaję przy warriorze. Ładny kolorek i faktycznie czyściuchno w mieszkanku :p

ja też myślalam o warriorze mój mąż był za tym modelem ale mi captiva 1 wpadła w oko a czy zadowolona będę okaże się w pażdzierniku ten kosz na dole ma tylko mala ładowność pisze 5 kg.

Marti a co ty chcesz do wozka ladowac 25kilo ziemniakow? Ja uwazam ze 5kilo to duzo, na podstawowe zakupki itd. Zreszta chyba wozej nie do zakupow nam potrzebny;p jak cos to zawsze do gondoli wladujesz troche zakupow heh

reklama
Do góry