reklama
elifit
Moderatorka
ati zgadzam sie z dziewczynami że 2 w 1 wystarczy, takiego malucha zresztą nie ma sensu umieszczać w foteliku na stelażu bo zima będzie pewnie sroga i on musi mieć wygodną gondolkę.
I j też mając tysiaka wzięłabym używany, ja akurat miałam fuksa i od koleżanki kupiłam, ale gdybym tego nie zrobiła to jakiś mutsy albo coś sprawdzonego bym wzięła. ps. moja siorka miała coneco i nie narzekała.
lena łoo ale bajer z tego łóżeczka, elegancja
I j też mając tysiaka wzięłabym używany, ja akurat miałam fuksa i od koleżanki kupiłam, ale gdybym tego nie zrobiła to jakiś mutsy albo coś sprawdzonego bym wzięła. ps. moja siorka miała coneco i nie narzekała.
lena łoo ale bajer z tego łóżeczka, elegancja
WerkaMirek
Fanka BB :)
WerkaMirek
Kochana na zdjeciach sa male, ale jak widzialam ten wozek na zywo to ma calkiem duze kola...Bylam w Gdansku w zeszlym roku w pazdzierniku. No ale w obcasach sobie jakos poradzilam hehe
Magda_Mr
Lena swietne lozeczko a jak cenowo??
Co do wozkow to my wybieralismy miedzy Jedo Fyn 4 DS a Tako Warrior no i wygral Tako wiec polecam Jedo ma niefajne wykonczenie i materialy, pozatym niczym innym sie nie rozni poza cena oczywiscie
Co do wozkow to my wybieralismy miedzy Jedo Fyn 4 DS a Tako Warrior no i wygral Tako wiec polecam Jedo ma niefajne wykonczenie i materialy, pozatym niczym innym sie nie rozni poza cena oczywiscie
Cenowo,nie najgorzej,a zdziwiłam się przy kasie bo pierwsza cena była 145$,a zapłaciłam 102$,więc nawet ok.Lena łóżeczko pierwsza klasa. Ile za takie cudo? :-)
anek30bb
też chciała kupic takie łóżeczko firmy GRACO zamiast drewnianego ale jednak pomyślałam że małemu/małej będzie ciężko w nim się podnosic ale i tak mysle o zakupie takiego bo przyda mi się podczas pobytu u rodziców w KRK.
Polecam stronę tego allegrowicza ma rewelacyjne ubranka,sama kupiłam kilka i sa świetne.
http://allegro.onet.pl/listing.php/user?us_id=22216995
Polecam stronę tego allegrowicza ma rewelacyjne ubranka,sama kupiłam kilka i sa świetne.
http://allegro.onet.pl/listing.php/user?us_id=22216995
Ostatnia edycja:
reklama
Marti_1984
Podziel się: