reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

hej:)cHolera znowu weszlam w jakies forum nie na temat???
Tak tak,moj syneczek jest juz na swiecie 4i pol miesiaca:)
Rodzilam w uk,w ormskirk
Co chcecie wiedziec???sluze rada i informacja:)
sluchajcie bede na forum wieczorkiem,maluszek domaga sie kapieli:)
wszystko napisze potem:)

reklama
gosiane rozumiem,trzeba przyjac zasady ogolnie panujace;p
a swoja droga kto to ta asiona?

oj przepraszam-asionek??
asionek jak to zobaczy to Ci spuści manto ;) żartuje, swoją drogą jesteś udana :D dawno się tak nie ubawiłam na tym wątku. Zostań z nami !!!

pysia fajna ta koszula, ja tez sie nad nia zastanawiam. A powiedzcie mi macie upatrzone koszule na porod??? Bo ma byc rozpinana i krotsza z tego co mi polozna mowila.
Ja miałam koszule przygotowane do szpitala do karmienia. Na poród wzięłam szpitalne i chyba 3 zużyłam w czasie porodu. Moje już dawno by się skończyły. Później też używałam szpitalnych bo strasznie się pociłam i mój luby nie nadążałby z praniem i suszeniem a tak to 2 razy w ciągu dnia miałam świeżą. Na szczęście nikt tego nie liczył :). Komfortowe to one nie były ale lepiej mieć na sobie dziwną a świeżą niż ładną i przepoconą :)

atram a mi się najlepiej do karmienia sprawdziły koszulki na naramkach, które miały dekolt w szpic bo łatwo z niego cycka wyciągnąć. Te rozpinane albo dziurawe do karmienia to dla mnie kiepska sprawa. Zanim rozpięłam guziki to dziecko było wściekłe. A jakoś głupio się czułam chodząc z rozpiętą koszulą tym bardziej, że z rodzicami mieszkamy.

Ostatnia edycja:
Kurde ja to żeby podjąć decyzję to się milion razy zastanawiam. Ale
pościeli mi taka wpadła w oko i w niezłej cenie, za komplet 6 częściowy około 300 zł, jak wam się podoba dziewczyny ???:
Tropical Island Premium
pościel ładna, ale cena nie jest taka niska. Ja za poszewki, ochraniacz, 2prześcieradła, falbankę maskującą i rożek usztywniany (czyli 7 elementów) dałam 250zł i uważam że to było dużo :)

mój mężulek kupił mi dzisiaj witaminki femibion za 60 zł i to jeszcze na 30 dni. Masakra jakie drogie. Pani w aptece mu poleciła :-D.

Wygrałam kolejną aukcje z sukienką ale tym razem dla starszej. Będzie ją miała na wesele mojej siorki o ile będzie dobra :) next _ cudowna sukienka kropki wielka kokarda 86 (1711533010) - Aukcje internetowe Allegro

Justys ta pościel jest cudna, co prawda ceny nie dostrzegłam ale domyślam się, że taka to sobie może ładnie kosztować.

Ostatnia edycja:
reklama
Justyś śliczna pościel ale droga bardzo jak na komplet składający się z tylu elementów. Ale jeśli portfel Ci na to pozwala to kupuj :-)

A dziewczyny pytanie:
Czy pościel dla dziecka jest niezbędna? Bo znam 2 osoby, które mówią,że wystarczy śpiworek lub kocyk, i nie używaly pościeli wcale prawie. Na jednym forum tez takie opinie czytałam. Ja mam bardzo ciepłe mieszkanko i mam spiworek malutki oraz taki większy 50cm na 80cm długości. I sie teraz zastanawiam. Bo jak zrezygnuje z pościeli to kupie ochraniacz na całe lóżeczko, bo nie ma dwóch szczebelek. I tak postawie je brakujacymi pod ściane, ale wole zabezpieczenie na calośc, a w zestawach sa tylko krótkie ochraniacze.

Do góry