reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
atram to kup z gumeczkami przy dekolcie wtedy nie będziesz musiała mieć rozpinanej
mi się taka podoba, ale nie wiem czy się w końcu na nią zdecyduję:

!SALE! ALLES SWEET KOSZULKA NOCNA DO KARMIENIA XL (1679600228) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

o widzisz , to tez jest jakas alternaywa
jutro sie przejde po sklepach to popatrze :) dzieki ;*

ja kupiłam 1 szt tej TT antykolkowej 150ml i 2 szt 260ml

atram ta spacerówka wymiata :tak::tak::tak:

no tez mi sie podoba :) dziekowac:)

Sivi-ehhhh juz sama nie wiem jaka spacerowke wybrac....glowa mala,kazdy mowi cos innego.Jeszcze mam troche czasu,wiec poszukam,licze na wasze opinie.Raczej nie jestem wzrokowcem;p wiec czasami pewne znaczace 'szczegoly' uchodza mojej uwadze.A nad trojkolowcem zastanowie sie.Moze macie jekies fajne linki ze spacerowkami dostepnymi w uk??byloby super
Troche miejsca na tego skaczacego wariata znajdzie sie:) wstawie go w miejsce hustawki,ktora dostalam od szwagierki i nie uzywamy jej.Mieszkanko nie mam mega duze ale nie bedzie problemu,kuchnia polaczona jest z jadalnia wiec bedzie stac posrodku;p
Macie pomysly na jakies fajne zabawki dla 5,6 miesiecznego dzidzi???pozdrawiam

przeciez jest soro sklepow a jeszcze wiecej wozkow
mothercare, mamas and papas, kiddcare

atram wiem ze sklepow z wozeczkami jest sporo.ale prawda taka ,ze w mojej miescince nie ma zadnego,oprocz paru egzemplarzy w boots i argosie;p nawet porzadnego sklepu z dziececymi rzeczami nie ma;o Coz trzeba sie zmotywowac i pojechac gdzies dalej,tylko jak tu meza wyciagnac;p to on nauczyl mnie takiego lenistwa-wszystko przez neta kupuje;p

gosiane rozumiem,trzeba przyjac zasady ogolnie panujace;p
a swoja droga kto to ta asiona?

oj przepraszam-asionek??

Ostatnia edycja:
atram wiem ze sklepow z wozeczkami jest sporo.ale prawda taka ,ze w mojej miescince nie ma zadnego,oprocz paru egzemplarzy w boots i argosie;p nawet porzadnego sklepu z dziececymi rzeczami nie ma;o Coz trzeba sie zmotywowac i pojechac gdzies dalej,tylko jak tu meza wyciagnac;p to on nauczyl mnie takiego lenistwa-wszystko przez neta kupuje;p
no to sobie trzeba wycieczke zrobic
zawsze to jakas odmiana :)

gosiane rozumiem,trzeba przyjac zasady ogolnie panujace;p
a swoja droga kto to ta asiona?

oj przepraszam-asionek??

Hihi Asionek to nasz moderator ale nie ma jej bo ma rodzinke u siebie w odwiedzinach i wiadomo ze brak czasu. Ona dba o porzadek na watku ;-)

Witam! Jestem mamą z maja 2011 i mam do sprzedanie trochę ubranek po moim smyku
biggrin.gif
zapraszam na aukcję
zestaw ubranek dla chłopaka 0-3m-cy 22szt.+GRATISY (1721212813) - Aukcje internetowe Allegro

zyczeszybkich i łatwych porodów i co najważniejsze zdrowych maluszków:-)

pysia fajna ta koszula, ja tez sie nad nia zastanawiam. A powiedzcie mi macie upatrzone koszule na porod??? Bo ma byc rozpinana i krotsza z tego co mi polozna mowila.

reklama
ta wanienka tricolor jest właściwie taka sama jak tak ta co Ati proponuje tylko droższa :tak::tak:

ja też posiadam chustę ...użyłam jej kilka razy :-p:-p zanim się w nią zamotałam to domel już chciał wyjść

No ja się tylko chwalę ile wlezie jak to watek nakazuje :-D Wanienkę mam od ... cho cho cho a może dłużej ( 6 lat ).
Z chustą się zgadzam, ze cierpliwośc potrzebna i wprawa, dlatego się teraz przerzucam na nosidło właśnie :-)

tośmy się źle zrozumiały, bo ja pytałam czy chodzi ci o chłonność, wielkość czy cuś?? ale mniemam, ze o to też :-D
ja kupię z belli, są chyba nawet tańsze, a u mnie w szpitalach wszyscy je polecają, z resztą i tak kupię je na pobyt w szpitalu, bo w domu już zmienię na zwykłe skrzydełkowe z naturella :)

tricolo dzięki za podpowiedź, myślę, ze na dobry początek kupię używaną, ale i tak musze się zastanowić, bo przeciesz mała urodzi się w październiku, więc przez zimę nie będę ją targać pod kurtką, bo i mi będzie niewygodnie i jej, a około kwietnia to nie wiem czy już mała nie będzie za duża na chustę :/

No to już się o chustach nie produkuję więcej :-)

maxi cosi , tylko na zywo kolor tej zieleni jest duzo bardziej intensywny
Cybex Aton. - Cress - Luna - Mamas & Papas
gondolka czarna
Sola Carrycot - Black - Sola - Mamas & Papas
a spacerowka taka
Sola 2 in 1 - Denim - Sola - Mamas & Papas
i taki spiworek
Urbo/Sola/Luna Footmuff/Liner - Denim - Liners & Footmuffs - Mamas & Papas

odbiore go dopiero we wrzesniu, bo narazie mi tutaj nie potrzebny

Czadowe zakupy. Zastanawia mnie tylko jak się te kółka przednie będa zachowywały :eek:

atram to kup z gumeczkami przy dekolcie wtedy nie będziesz musiała mieć rozpinanej
mi się taka podoba, ale nie wiem czy się w końcu na nią zdecyduję:

!SALE! ALLES SWEET KOSZULKA NOCNA DO KARMIENIA XL (1679600228) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Śliczna :tak:

ja mam same butelki avent. 4 nowe małe, 2 małe używane, 2 duże używane:)

Ja też Avent preferuję no i mam stare zapasy :-)

To koło przednie też mnie zastanawia i chyba zupełnie nie przekonuje. A jumper super fajowy, ale bym nie kupiła bo mam też zdanie, zę obciąza stawy. Dobrze, zę to nie chodzik, bo to niebezpieczne :tak:

Sivi-ehhhh juz sama nie wiem jaka spacerowke wybrac....glowa mala,kazdy mowi cos innego.Jeszcze mam troche czasu,wiec poszukam,licze na wasze opinie.Raczej nie jestem wzrokowcem;p wiec czasami pewne znaczace 'szczegoly' uchodza mojej uwadze.A nad trojkolowcem zastanowie sie.Moze macie jekies fajne linki ze spacerowkami dostepnymi w uk??byloby super
Troche miejsca na tego skaczacego wariata znajdzie sie:) wstawie go w miejsce hustawki,ktora dostalam od szwagierki i nie uzywamy jej.Mieszkanko nie mam mega duze ale nie bedzie problemu,kuchnia polaczona jest z jadalnia wiec bedzie stac posrodku;p
Macie pomysly na jakies fajne zabawki dla 5,6 miesiecznego dzidzi???pozdrawiam

Takie rzeczy to najlepiej kupować w odpowiednim czasie. No chyba, zę chcesz kupić dla kogoś na prezent, a nie myślisz już o swoim przyszłym nienarodzonym :-) Z własnego doświadczenia wiem, ze do pewnego wieku kupujemy dzieciom zabawki według tego co nam kolezanki polecają, a potem nagle się okazuje, że każde dziecko ma inne zainteresowania i juz na opiniach kolezanek się raczej nie bazuje, a na potrzebach ibndywidualnych dziecka. Warto też pozyczać zabawki od znajomych i sprawdzać przed zakupem czy dziecko jest zainteresowane, albo nawet wymieniac się na jakis czas bo zaoszczędzi się kasę, a jak do naszej pociech wróci jego zabawka to może nawet potraktuje ją jako cos nowego :-D

pysia fajna ta koszula, ja tez sie nad nia zastanawiam. A powiedzcie mi macie upatrzone koszule na porod??? Bo ma byc rozpinana i krotsza z tego co mi polozna mowila.

Kochana, u nas do porodu dostaje sie koszulę szpitalna i wygladasz w niej jak kupa nieszczęscia. Zreszta potem tez w szpitalnej paradujesz, ale to i tak lepiej niż swoją plamić wszystkim co sie da :-D

Do góry