Asionek31
Fanka BB :)
zapodalam sobie taki jumpsuit , zawalisty jest , gumka mi podchodzi pod spod brzucha i ladnie sie na nim uklada
a po ciazy tez bedzie gites, bo wzialam rozmiar 10 czyli 38, pozniej ba brzuchu poprostu bedzie luzny tak jak na zalaczonym zdjeciu
Buy Bandeau Smock Full Length Jumpsuit from the Next UK online shop
super
A ja w sumie nie myślę ich prać w pralce, tylko ręcznie. Przecież one nie sa brudne - chodzi jedynie o spranie ewentualnego kurzu i tego zapachu farby. Póki co wyprałam swoje białe rzeczy (;-)w pralce) i po obiadku wezmę się za rzeczy maleństwa. Później pozostanie mi jedynie prasowanie......ale to, to można robić jak pogody nie będzie na dworze. A dziś takie zachęcające słoneczko :-)
hmm nie wiem czy recznie to dobrey pomysl :/
raz , ze nie chodzi o to , ze one sa brudne , ale pozostaja rozne pyly po maszynie szyjacej i produkcji ogolnie , dwa , ze recznie nie zrobisz za bardzo cieplej wody , bo sobie lapki popazysz , a trzy nie wiem czy dobrze wypluczesz proszek czy plyn ... ja bym nie zyzykowala i wyprala w pralce
Shoreditch Nursery Furniture Set in White - Babies R Us - Britain's greatest toy store
Mysle nad kupnem takich mebelek. Tylko czy biale pasuja do dziewczynki??
a czemu nie moze byc biale dla dziewczynki ??
Wczoraj bylam na zakupach i wszedzie sa wyprzedaże. w H&M moge wam polecic body z sa rewelacyjne. Cenowo wypadaja ok 15 zl za sztuke ale sa nie do zdarcia. Nie rozciagaja sie i nie kurcza. No i kupilam sobie koszulki do spania w carry za 36 zl z przeceny. Najlepsze jest to, ze zmiescilam sie w xs i kupilam sobie czarna xs i rozowa s. Wiec koszulki mam juz z glowy. Poza tym kupilam w PEPCO pare bodziakow z dlugim rekawem za 3zl wygladaja jak te z h&M podejrzewam, ze ta sama chinska reka je robila.
Sezon zakupowy uwazam za rozpoczety ;D
Kasia dzieciaki czasem ulewaja podczas jedzenia i po wiec mozesz miec jakis awaryjny sliniaczek wyjsciowy. Dla mnie najlepiej sprawdzila sie pieluszka tetrowa.
widze zakupy juz zaczete
Wreszcie zrobiłam liste co mi trzeba! wreszcie!...i się załamałam...bo nie mam nic i do następnego miesiąca nic nie dam rady kupić bo za dużo wydatków na ten miesiąc mamy.
Jeszcze się naoglądałam wózków w internecie...miałam 3 typy to teraz mam dodatkowe 2...kuźwa duży wybór to bardzo zła rzecz dla kobity!!!!
oj tak co za duzo to nie za dobrze dla nas hehe
Pochwale sie Wam moimi zakupami dla Blanusi
Zobacz załącznik 371094
Zobacz załącznik 371096
Moze niuwierzycie ale za wszystkie te ciuszki i kocyk dalam symboliczne 45zł:-):-)
fajne zakupy
słuchajcie dzisiaj przepiczyłam i posegregowałam ciuszki i mam następujące:
roz. 56
body krótki rękaw - 2
body długi rękaw - 1
pajac/śpiochy - 3
spodnie - 2
swetry, bluzy - 2
jak dla mnie to masz stanowczo za malo ciuszkow ... dziecko moze sie przesikac , zalac , ulac i dwa body to chyba na dzienzbankrutujesz na proszku i praniu tych kilku par non stop
bodziaki na dlugi rekaw przydatne bardzo , mozesz dostac takie co sie zapina jak kaftanik , a nie przez glowke nakladane jak sie boisz
na krotki tez sie przydadza wbrew pozora , bo przeciez np. pod spiochy z dlugim rekawem nalozysz
spodnie mysle , ze straczy
pajace i spiochy tez bym dokupila ...
roz. 62
body krótki rękaw - 2
body długi rękaw - 8
pajac/śpiochy - 1
spodnie -
swetry, bluzy - 3
body na dlugi powiedzmy ok
na krotki za malo jak dla mnie
a juz napewno masz za malo spiochow czy pajacow :/ przeciez maly nie bedzie lezal gloy w zime , albo w samym body ...
czy coś jeszcze dokupić a może wystarczy na początek? bo chyba bym dokupiła jeszcze coś na 62, np. pajace albo spodnie
mam jeszcze ciuszki roz. 68:
body krótki rękaw - 10
body długi rękaw - 1
pajac/śpiochy - 4
spodnie - 5
swetry, bluzy - 4
ale to na trochę później
tak jak napisalam , dla mnie tych ciuszkow jest stanowczo za malo ... wsumie mozna miec i jedna rzecz i prac po zdjeciu , a gdziecko w tym czasie polezy w papmku pod kocem , ale po co sie meczyc i stresowac , ze nie ma w co dziecka ubrac ??
jak nie masz suszarki to wez pod uwage , ze ubranka tez beda dluzej schnac niz teraz np
ale to moje zdanie