reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

Super. Śliczna jest, ale faktycznie dośc droga. Ja z własnego doświadczenia wiem, żę wystarcza mi prześcieradło z gumką i ochraniacz, a poza tym to dziecko początkowo spało w śpiworku, albo w rożku. Dla pierwszego dziecka kupiłam 2 pełne komplety pościeli. Pisząc "pełne komplety" mam na myśli totalnie wszystko łącznie z baldachimem, workiem na pieluszki, takim organizerem na łózeczko i tymi wszystkimi innymi pierdołami. Oj jaki to był błąd. Do tej pory tylko używam poszewkę na kołderkę i poduszkę :eek:

gosiane
prześlij dla wszystkich, bo ja też ciekawa jestem.

ciążówki dżinsy są mega drogie, ale ja trafiłam w galerii u nas na wyprzedaż w H&M MAMA i kupiłam przecenione ze 180 zł na 40 zł... także warto się rozglądać od czasu do czasu.

Jak będziesz wiedziała o takich "okazjach" w Poznaniu to daj znać :-)

reklama
Ej laski w biedronce są teraz śliniaczki niemowlęce za 3zł 3 sztuki :-). Rozne rodzaje i takie z kieszonka i z frotte.

mariolcia
i jesteś zadowolona z tych rurek?

tricolor
no to tak jak wcześniej pisałam w tej chwili w malcie jest wyprzedaż w hm mama i można dostać za 75 zł, ale są fajne koszule ciązowe za 30 zł też, tylko że te które mi się podobały najbardziej były różowe, więc odpusciłam.

sivi
kochana to własnie w hm są teraz takie rurki pod brzuch na gumce, mi się bardzo podobają.

hejo :)
laseczki super zakupy

odnosnie ciuszkow dla melego to juz mam sporoooo
co wyjde na jakies zakupy to cos przytargam, tym bardziej ze teraz wyprzedaze sa :)
a jesli chodzi o spodnie, to mam zawaliste rurki z H&M z guma na brzuch
czarne z polyskiem sa i dalam za nie 15 funtow :)

Super są te spodnie:-)
w ogóle całkiem inne niż widziałam w sklepach, no i ceny już normalne :-)
dziękuję za linki, muszę jakieś wybrać... bo brzuszek jest już dość spory... a cisnąć się nie będę w jakieś biodrówki.

manuska oh, no... w życiu bym nie ubrała takich spodni... mnie denerwuje jak czasem stan spodni jest wyższy, a co dopiero taki pas na brzuch... najlepiej wolę pod brzuchem nosić spodnie :)
Pysia, no cóż, o gustach się nie dyskutuje. Ja wolę wyższe z pasem. Wszystko co mam pod brzuchem, bardzo mnie drażni i wkółko to podciagam :-D

Tricolor no wlasnie dla tego wybralam ta, bo sliczna i tylko posciel, kolderka, poduszka i ochraniacz, stwierdzilam ze reszty pewnie i tak bym nie uzywala, a baldachimy mi sie nie podobaja :-)
Pysia dziekuje za poparcie :-D a jak wyglada ta mamo tato? masz jakiegos linka do podzialu? :tak:ciekawa jestem co stracilam, bo kubusia i tak juz kupilam :-D

reklama
a ja ostatnio kupiłam w tesco bodziaki po 3 zł - jeszcze jest wyprzedaż i co chwile dokładają nowe rzeczy :)

a dzisiaj wieczorkiem mam zamiar kupić pościel : MAMO-TATO 3-cz POŚCIEL HAFTOWANA 120x90 (1664555349) - Aukcje internetowe Allegro nie kupuje całego zestawu tylko wszystko osobno bo to mi się lepiej opłaca, w zestawach są rzeczy mi nie potrzebne. A chcę kupić, poszewki na kołderkę i podusię, ochraniacz, rożek, 2 prześcieradła i falbankę maskującą :)

Do góry