reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

malutka no cena niezła... a wtedy co było pisane o wózkach to mętlik taki, że nawet nie wiedziałam jak się nazywam - tyle wózków tam było i weź to wszystko zapamiętaj, która jaki kupuje :-D a która jaki ma ;)
Wstyd się przyznać ale mój samochód w tej chwili jest mniej wart
Sama bym w życiu tyle za wózek nie dała...
No fajny z tej firmy na szafce widziałam, nic nie zniszczony i niedrogi tylko ,że dla dziewczynki, wklejam linka jakby któraś chciała ;-)
WÓZEK BEBECAR STYLE AT w Wózki - Szafka.pl

reklama
Ja we wtorek zdrowo zarysowałam auto odgiętym płotem (siatką) i podejrzewam, ze po tej akcji też jest mniej wart niż ten wózek. Ciekawe co będzie jak M wróci i będę musiała mu to pokazać bo już się przyznałam jak na skype rozmawialiśmy i minę miał dziwną.

jagmar trzeba było powiedzieć ,że nic nie wiesz, pewno jakieś bandziory zarysowali :-D
A wózek fakt, ciężki i stabilny ale na szczęście mieszkam na parterze no i darowanemu się w zęby nie zagląda ;-):-D

pysia no mamy fiata brava 1,6 16v z 97roku podejrzewam ,że teraz gdzieś tak w tej cenie chodzą :-D

malutka dopiero jak wrzuciłaś listę tego co chcesz kupić zdałam sobie sprawę ile tego jest :szok:kurcze i jak to ogarnąć?

malutka własnie mi swoja lista uświadomilaś ile musze kupić ;/ Ja mam tylko łóżeczko, przewijak, ciuszki, pieluchy tetrowe i fotelik samochodowy.

A ja sobie dzisiaj to zakupiłam :
pierwszy-album-coreczki-bprod58749473.jpg

Mojego męża kuzyn taki ma dla córeczki. Kosztował mnie 29,90zł. Jest duzo miejsc na wklejenie zdjęc usg, opisanie ciązy, tygodni, reakcji rodziców i dziadków, no i po ciązy przebieg początków maluszka. Polecam! Jest lepsze od innych bo dużo miejsca do pisania ;)

reklama
malutka własnie mi swoja lista uświadomilaś ile musze kupić ;/ Ja mam tylko łóżeczko, przewijak, ciuszki, pieluchy tetrowe i fotelik samochodowy.

A ja sobie dzisiaj to zakupiłam :
Zobacz załącznik 368543

Mojego męża kuzyn taki ma dla córeczki. Kosztował mnie 29,90zł. Jest duzo miejsc na wklejenie zdjęc usg, opisanie ciązy, tygodni, reakcji rodziców i dziadków, no i po ciązy przebieg początków maluszka. Polecam! Jest lepsze od innych bo dużo miejsca do pisania ;)

Fajny, ale ja niestety nie mam zdjęć z USG

Do góry