reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

malutka no cena niezła... a wtedy co było pisane o wózkach to mętlik taki, że nawet nie wiedziałam jak się nazywam - tyle wózków tam było i weź to wszystko zapamiętaj, która jaki kupuje :-D a która jaki ma ;)
Wstyd się przyznać ale mój samochód w tej chwili jest mniej wart
Sama bym w życiu tyle za wózek nie dała...
No fajny z tej firmy na szafce widziałam, nic nie zniszczony i niedrogi tylko ,że dla dziewczynki, wklejam linka jakby któraś chciała ;-)
WÓZEK BEBECAR STYLE AT w Wózki - Szafka.pl

reklama
Ja we wtorek zdrowo zarysowałam auto odgiętym płotem (siatką) i podejrzewam, ze po tej akcji też jest mniej wart niż ten wózek. Ciekawe co będzie jak M wróci i będę musiała mu to pokazać bo już się przyznałam jak na skype rozmawialiśmy i minę miał dziwną.

jagmar trzeba było powiedzieć ,że nic nie wiesz, pewno jakieś bandziory zarysowali :-D
A wózek fakt, ciężki i stabilny ale na szczęście mieszkam na parterze no i darowanemu się w zęby nie zagląda ;-):-D

pysia no mamy fiata brava 1,6 16v z 97roku podejrzewam ,że teraz gdzieś tak w tej cenie chodzą :-D

malutka dopiero jak wrzuciłaś listę tego co chcesz kupić zdałam sobie sprawę ile tego jest :szok:kurcze i jak to ogarnąć?

malutka własnie mi swoja lista uświadomilaś ile musze kupić ;/ Ja mam tylko łóżeczko, przewijak, ciuszki, pieluchy tetrowe i fotelik samochodowy.

A ja sobie dzisiaj to zakupiłam :
pierwszy-album-coreczki-bprod58749473.jpg

Mojego męża kuzyn taki ma dla córeczki. Kosztował mnie 29,90zł. Jest duzo miejsc na wklejenie zdjęc usg, opisanie ciązy, tygodni, reakcji rodziców i dziadków, no i po ciązy przebieg początków maluszka. Polecam! Jest lepsze od innych bo dużo miejsca do pisania ;)

reklama
malutka własnie mi swoja lista uświadomilaś ile musze kupić ;/ Ja mam tylko łóżeczko, przewijak, ciuszki, pieluchy tetrowe i fotelik samochodowy.

A ja sobie dzisiaj to zakupiłam :
Zobacz załącznik 368543

Mojego męża kuzyn taki ma dla córeczki. Kosztował mnie 29,90zł. Jest duzo miejsc na wklejenie zdjęc usg, opisanie ciązy, tygodni, reakcji rodziców i dziadków, no i po ciązy przebieg początków maluszka. Polecam! Jest lepsze od innych bo dużo miejsca do pisania ;)

Fajny, ale ja niestety nie mam zdjęć z USG

Do góry