NabAwe
mamusia Emilki :)
mi się wydaje że w komplecie do wózków często są takie przenośne... przynajmniej do mojego ma być.ten przewijak to nawet dobry pomysł, bo można wziąć ze sobą w podróż albo w gości![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi się wydaje że w komplecie do wózków często są takie przenośne... przynajmniej do mojego ma być.ten przewijak to nawet dobry pomysł, bo można wziąć ze sobą w podróż albo w gości![]()
No w końcu ja mogę pochwalic się pierwsza rzeczą dla malucha.Otóz mam piekny drewniany przwijak z dwiema szufladami.Przewijak dała mi koleżanka,a teraz musze kupić lóżeczko pod kolor przewijaka.Wiem wiem zaczynam od dupy strony,ale szkoda by było zmarnować takiiiii pięęęękny przewijaczek
Dziewuszki, a kosmetyki tez uczulaja??
Ja zamierzam uzywac kosmetykow NIVEA BABY, wole Nivea niz Jonsona...
ja na początek chcę używać emolium płyn do kąpieli a jakie inne kosmetyki poza kremem do pupci? krem do twarzy na dwór ale jeszcze nie wiem jaki. coś jeszcze?
Nie wiem czy emolium to dobry pomysł. Wydaje mi się, że lepiej zostawić takie rzeczy jako 'broń ostateczną'Podobnie np. z Sudocremem do pupy. Starałam się zawsze używać go tylko jak coś się działo, a tak to jakiś łagodniejszy krem. Bo jak już się coś zacznie dziać, to co użyć skoro najlepszy krem nie działa? Tak mi się przynajmniej wydaje...
O, do brodawek byłam bardzo zadowolona z Bepanthenu
![]()
Muszę się wybrać na zakupy bo nie mam się czym chwalić. Chociaż dzisiaj dostałam paczkę z lakierem do paznokci))
malutka też muszę to wszystko kupić plus łóżeczko i materac, meble do pokoju dziecięcego, wózek, poza tym przeprowadzamy się i będę robić zakupy domowe. Będziemy musieli się zaopatrzyć w łóżko małżeńskie, meble do sypialni, pokoju dziennego, kuchni i całą łazienkę, komandora na korytarz i kanapę do pokoju. Poza tym kafle i panele. Będzie o czym pisać. Ale was zamęczę o ile znajdę czas na BB przy remoncie.
fajne, też myślałam o takim albumie, ale jeszcze od myślenia do czynu u mnie daleko
dziewczyny ma któraś z was taki przewijak?
MAMO-TATO PRZEWIJAK NA ŁOŻECZKO USZTYWNIONY 70cm (1676186318) - Aukcje internetowe Allegro
sprawdzi się czy olać?
fajne, też myślałam o takim albumie, ale jeszcze od myślenia do czynu u mnie daleko
dziewczyny ma któraś z was taki przewijak?
MAMO-TATO PRZEWIJAK NA ŁOŻECZKO USZTYWNIONY 70cm (1676186318) - Aukcje internetowe Allegro
sprawdzi się czy olać?
Ewa bo są miękkie przewijaki które nie nadają się na łóżeczko i twarde, te twarde mają nóżki stabilizujące na łóżeczko, więc myślę, że nie będzie się zsuwał z łóżeczka, zawsze w sklepie można pooglądać a na necie kupić![]()