reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
ja właśnie coś chcę, zebym mogła zarzucić go na łóżeczko i w razie czego bez problemu przenieść do drugiego pokoju czy cuś, bo jako dodatkowego mebla to nie chcę, bo mam małe mieszkanie i nie chcę zagracać :/ tak w zasadzie to dziecko można przewinąć wszędzie, ale wiadomo że najlepiej w miejscu gdzie przy okazji dziecko ma swoje kosmetyki, no tak mi się wydaje

O ja właśnie taki sam przewijak planuje kupić no bo gdzie indziej dzidzię przebierać itp??? W naszym łózku nie chce a taki sprzęcik napewno wiele ułatwi. Ale z tego co pamiętam znalazłam a allegro w tańszej cenie z przesyłką.

Ja mam taki przewijak. Na początku używałam go na łóżeczku bo mała często się budziła i to szczególnie w nocy było przydatne. Teraz mam go w łazience na stoliku. Niestety trochę się zniszczył

No właśnie wygląda na taki przenośny, nie koniecznie trzeba przewijać na łóżeczku ;-) Niektórzy właśnie nie lubią na łóżeczku, bo łatwiej np usiąść gdzieś ;-)

reklama
Mam dokładnie taki przewijak i jestem zadowolona. Tyle że najlepiej mieć na niego pokrowiec, takie frotkowe można kupić. Żałuję, że nie od razu wiedziałam o pokrowcu, bo trochę mi się zniszczył :/

Ostatnio właśnie oglądałam przewijaki i ten też wygląda ciekawie:

dk*GAIA&KO*mięciutki piękny przewijak *0629* (1691801882) - Aukcje internetowe Allegro
ten przewijak to nawet dobry pomysł, bo można wziąć ze sobą w podróż albo w gości :)

Do góry