reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

z tymi proszkami to ja nie wiem, czy jest sens prać w innym jeśli dziecko nie będzie uczulone?

malutka
na pamięc to niee ale kiedys czytałam, ze można wyliczyć wg dni płodnych i jeszcze do tego jakieś pozycje specjalne, że mur beton masz dziewczynke :p hehhhh więc możesz ryzykować:-D

reklama
pysia no bo kiedyś w tv mówili w jakimś programie, że jeśli nie ma uczuleń to lepiej nie, żeby właśnie skóry nie nauczyć bo potem może się stać skłonna do alergii.
ale wieeeem, że telewizja kłamie :-D

Ewa Banak no pewnie, ze telewizja kłamie :-D:-D
Eeee tam... ja wiem, że są osoby co piorą w tych specjalnych proszkach i dzieci nie mają żadnej alergii ;)
Dokładnie, mój starszy miał niestety uczulenie więc niestety musiałam, młodszy zaś nie miał i chociaż na proszkach zaoszczędziłam bo te dla dzieci są strasznie drogie, w tej cenie to ja ile vizira mam albo ariela :-D

ja byłam w tesco...ale u nas to juz poprzebierane strasznie :sorry:...zostały bodziaki na 6-9m i większe.

O! A miałam pojechać zobaczyć... to dzięki za informacje. A to miała być jakaś nowa promocja;>? Bo jakis miesiąc temu była i za tanioche troche ciuszków kupiłam...

A co do proszku chyba kupie tą Lovele?? Jest teraz promocja w tesco 39,90 proszek plus płyn;]

O! A miałam pojechać zobaczyć... to dzięki za informacje. A to miała być jakaś nowa promocja;>? Bo jakis miesiąc temu była i za tanioche troche ciuszków kupiłam...

A co do proszku chyba kupie tą Lovele?? Jest teraz promocja w tesco 39,90 proszek plus płyn;]
A ile tej loveli jest? bo w biedronce była po 12,99zł za 1,8kg + płyn 750ml

Dobra, znalazłam w gazetce on line 3,6km + 2l płynu, no to się opłaca...

Ostatnia edycja:

Kinga miałam napisac o biedronce ale Malutka już mnie wyprzedziła :-p:-p

ja jutro mamę wysyłam po proszek...bo póki co niestety robi za chłopa w moim domu bo stary na wyjeździe a mnie z tymi skurczami raczej nie wolno dźwigać...i zaczynam akcję prania :tak:

No w końcu ja mogę pochwalic się pierwsza rzeczą dla malucha.Otóz mam piekny drewniany przwijak z dwiema szufladami.Przewijak dała mi koleżanka,a teraz musze kupić lóżeczko pod kolor przewijaka.Wiem wiem zaczynam od dupy strony,ale szkoda by było zmarnować takiiiii pięęęękny przewijaczek

reklama
a powiedźcie jak to jest z tymi proszkami, jeśli kupie np. Lovela czy jest prawdopodobieństwo że dziecko będzie miało uczulenie?
bo zastanawiam się jakie opakowanie kupić na początek?

Do góry