reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

jakie słodkie są ciuszki na chłopca ! jak ja bym chciała takiego maleńkiego chłopca!
nawet nie wiem jak się kupuje ciuszki na chłopca :eek: , bo cały czas robię zakupy po stronie gdzie przeważa kolor różowy hehe

reklama
nati ja np.nie mam problemu z kupowaniem ciuchów mojej córce....bo mam pewien styl w ubieraniu i się go trzymam. moja mała od początku miała mało ubrań różowych,bardzo ładnie jej w nibieskim,zielonym,czerowym itd.
a poza tym ciuchy kupuje zaledwie w kilku sklepach,zawsze w tych samych...oduczyłam się kupowania za zapas...bo potem sie okazywało,że to jednak brzydkie i ani razu tego nie ubrała.....kupuje na bierząco...

no mi się zdarza kupować na zapas , może nie potrzebnie , bo rzeczywiście czasami czegoś nie ubierze , ja akurat kupuje w wielu sklepach i komisach , ale ulubionym sklepem jest reserved kids , ale właśnie jak do niego wchodzę podoba mi się prawie wszystko i w sobotę też kupiłam jej tunikę koszulową na zapas , mam nadzieje że ją ubierze :tak:

nati ja jestem fanką H&m,moja młoda ma dużo ciuchów z tej firmy,ale w krk zawsze chodzę do galerii krakowskiej to tam jest h&m,rekids, smyk 5-10-15- to już odpada,beznadziejny jak dla mnie ten sklep,rzeczy są mało wytrzymałe..i kolory takie ni w piizde ni w oko ...no ale zależy jak kto ubiera swoje dziecko...
a teraz mieszkam we fr wiec kupuję w tych sklepach które mam w pobliżu...mojego h&m nie ma...buuuu :(:(:(
wiec jak jestem w POlszy to kupuję

mi sie podobaja ciuszki z H&M , Zary i C&A :)
Lilou ja to sie ciesze , ze beda te wyprzedaze u nas letnie , bedzie mozna obkupic troche dzeiciaczka za grosze niekiedy :)
tak jak pisalam ja to ubranek kupowac nie bede ( o ile dam rade sie powstrzymac ) no chyba , ze bedzie dziewczynka :)
za to mam do kupienia kilka drobiazgow typu spiworki , podgrzewacz , butelki itd . i z tym poczkam do soldow :)
lozeczko zamowie z Polski , sa ladniejsze i duzoo tansze :)

Asionek ja też będę czekać na soldy letnie,bo na pewno nakupię ubranek...
chcę kupić laktator elektryczny,podgrzewacz,butelki wszystko "avent" ale to może w Pl bo taniej...nie znam sie tu na sklepach "autour de bebe" można przez neta zamawiać....
aa ja chcę jeszcze kupić taką komodę na kółkach (table a langer) wraz z przewijakiem i wanienką..
8650771.jpg
nie koniecznie taką ale coś w tym stylu...
śmiało mogę polecić bodziacki,bieliznę firmy "petit bateau", dużo jest fr marek dla dzieci,ja najczęściej zamawiam na laredoute.fr

Ostatnia edycja:
Ja jeszcze nic nie kupuje, bo przesadna sie zrobilam po poronieniu...Ale i za bardzo nie mam co kupowac.. Wozek mam tylko po Mai, fotelik samochodowy tez wiec prawie nowka. Ubranek pol strychu, no chyba ze bedzie chlopaczek to troche sobie poszaleje, ale to dobiero jak sie urodzi, bo nie chce wiedziec co bedzie... Takze oprocz kosmetykow i wyprawki do szpitala chyba nic mi nie bedzie potrzebne:-( A no i oczywiscie nowy materacyk do lozeczka. A tyle slicznych rzeczy w sklepach....:-D:-D

reklama
Ja chyba zaczne latam zakupy,w sumie nie mam niczego bo moje dzieciaki już duże.Ale łóżeczko chce turystyczne to już wiem napewno,widziałam takie już z przewijakiem super.
Małych ciuszków za dużo kupować nie będę na początek,pamiętam że wcześniej się obkupiłam ,a potem jeszcze dwa razy tyle podostawałam jak przychodzili mnie i dzidzi odwiedzać.
Dziewczyny ja do wyprawki napewno dorzucę ze dwie koszule takie specjalne do karmienia,jak dla mnie super sprawa bo nie trzeba całej koszulki podnosić jak karmisz tylko są takie specjalne wycięcia.A dwie dlatego że w szpitalu szybko je zabrudzałam, więc dla własnego komfortu biorę dwie.
Pozatym dobre kosmetyki dla dzidzi,moje miały uczulenia na johnson i nivea więc kupowałam klorane bebe lub penaten.

Do góry