reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chusty i nosidelka :)

dziewczyny i jeszcze bym prosiła żebyście mi napisały skąd bierzecie pomysły na wiązania, bo ja znam tylko jedno a chciała bym inne zobaczyć najlepiej żeby to był filmik:tak: i wszystko idealnie pokazane:tak: ale nie ten bo w ten sposób wiąże Chusta Wiązana Elastyczna

reklama
dziewczyny i jeszcze bym prosiła żebyście mi napisały skąd bierzecie pomysły na wiązania, bo ja znam tylko jedno a chciała bym inne zobaczyć najlepiej żeby to był filmik:tak: i wszystko idealnie pokazane:tak: ale nie ten bo w ten sposób wiąże Chusta Wiązana Elastyczna
aga bo elastyczna sie wiaze tylko w kieszonkę, w nic innego. Tkaną mozna na rózne sposoby

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aga4444@poczta.onet.pl z góry dzięki:-):-)

ja wiem tylko że wy inaczej tą kieszonkę wiążecie niż ja i chciałam spróbować no i chciałam zobaczyć jakie są wiązania do tkanej
w tej instrukcji od dziunki sa tylko wiązania elastycznej. Do tkanej one się zupełnie nie nadają.
No jedno jest podobne do kieszonki z tkanej, ale to na pewno tak wiążesz tkaną.

tu masz rózne filmiki do wiązania chust
Filmiki instruktażowe
a tu wiązanie tkanej
Instrukcja do chusty wiazanej tkanej

reklama
moje drogie chciałam się Wam pochwalić, iż od wczoraj nosimy z Maciusiem chustę :)

zdecydowałam się na lennyLamb, tkaną w kolorze leśna niezapominajka :D
na początku byłam nieźle przestraszona, ale po kilku chwilach już wiedziałam, że to jest własnie to!!!
;-)

Do góry