reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

kiedys pisalam ze ja mam silka i on praktycznie nie wymagal "lamania" juz po wyjeciu z pudelka byl miekki jak kaczuszka :-pdla mojej Helen super bo ona jest taka kruszynka (dzisiaj wazona 4780 :sorry2:) chusta jest cieniutka wiaze sie super maz kupil mi druga chuste z welna ale dotknelam jej i stwierdzilam ze to nie to przynajmniej narazie bo na przyszla zime na pewno kupie cos grubszego i mocniejszego wiec zamienilam sie na kaszmir :-p:-p:-p juz przyszedl ale nie bylo mnie w domu wiec paczke odbiore dopiero w poniedzialek

Ostatnia edycja:
reklama
To mowicie że tkana najlepsza, tak?
jeszcze nie mam chusty ale juz mi rece opadaja więc pora na zakup:tak:

czyli nie każdą chustę trzeba łamać?? dziewczyny napiszcie mi nazwy firm i rodzaje materiałów-takie na lato- tylko takie co ich łamać nie trzeba z góry thx:-)

czyli nie każdą chustę trzeba łamać?? dziewczyny napiszcie mi nazwy firm i rodzaje materiałów-takie na lato- tylko takie co ich łamać nie trzeba z góry thx:-)

przylaczam sie...

tylko zastanawiam sie czy ma sens, bo w lato juz bedzie pewnie wystarczajaco duzy ze po domu nie bede go musiala w chuscie nosic, a znajac mojego wierciucha ciekawskiego to predzej zaciekawi go jazda wozkiem, niz u mnie na rekach tylem do swiata.... w gory na wycieczki raczej sie nie wybieramy, przynajmniej na razie.:confused:

Chusty z bambusem, jedwabiem, nie wiem jak zakardy, ale sa cienkie i przewiewne wiec chyba tez miekkie.

przylaczam sie...

tylko zastanawiam sie czy ma sens, bo w lato juz bedzie pewnie wystarczajaco duzy ze po domu nie bede go musiala w chuscie nosic, a znajac mojego wierciucha ciekawskiego to predzej zaciekawi go jazda wozkiem, niz u mnie na rekach tylem do swiata.... w gory na wycieczki raczej sie nie wybieramy, przynajmniej na razie.:confused:

Ja zamierzam nosic latem moje dziecko na plecach ;-)

Pacicie mi własnie jakąs chuste ale na lato. Myślałam o tej chuście firmy NATI tkanej. Dobra jest?:sorry2:

Ja juz nie wiem co kupię... najgorsze, ze kasy nie mam :wściekła/y:

Dziisiaj bylismy na balu kostiumowym w chuście.
Bal straszna lipa ale to osobna historia

Załączniki

• IMGP0031.jpg
    IMGP0031.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 56
  • IMGP0033.jpg
    IMGP0033.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 44
reklama
kilolek - bywasz ostatnio :-D

a mi się muszą dłonie do dociągania przyzwyczaić, bo ja dociągam, to czuję, jak na kostkach mam skórę poobcieraną :baffled: niby taka miekka i delikatna ta chusta, a tu proszę :dry:

Do góry