reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

dziewczyny i jeszcze bym prosiła żebyście mi napisały skąd bierzecie pomysły na wiązania, bo ja znam tylko jedno a chciała bym inne zobaczyć najlepiej żeby to był filmik:tak: i wszystko idealnie pokazane:tak: ale nie ten bo w ten sposób wiąże Chusta Wiązana Elastyczna

reklama
dziewczyny i jeszcze bym prosiła żebyście mi napisały skąd bierzecie pomysły na wiązania, bo ja znam tylko jedno a chciała bym inne zobaczyć najlepiej żeby to był filmik:tak: i wszystko idealnie pokazane:tak: ale nie ten bo w ten sposób wiąże Chusta Wiązana Elastyczna
aga bo elastyczna sie wiaze tylko w kieszonkę, w nic innego. Tkaną mozna na rózne sposoby

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aga4444@poczta.onet.pl z góry dzięki:-):-)

ja wiem tylko że wy inaczej tą kieszonkę wiążecie niż ja i chciałam spróbować no i chciałam zobaczyć jakie są wiązania do tkanej
w tej instrukcji od dziunki sa tylko wiązania elastycznej. Do tkanej one się zupełnie nie nadają.
No jedno jest podobne do kieszonki z tkanej, ale to na pewno tak wiążesz tkaną.

tu masz rózne filmiki do wiązania chust
Filmiki instruktażowe
a tu wiązanie tkanej
Instrukcja do chusty wiazanej tkanej

reklama
moje drogie chciałam się Wam pochwalić, iż od wczoraj nosimy z Maciusiem chustę :)

zdecydowałam się na lennyLamb, tkaną w kolorze leśna niezapominajka :D
na początku byłam nieźle przestraszona, ale po kilku chwilach już wiedziałam, że to jest własnie to!!!
;-)

Do góry