reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

dziewczyny i jeszcze bym prosiła żebyście mi napisały skąd bierzecie pomysły na wiązania, bo ja znam tylko jedno a chciała bym inne zobaczyć najlepiej żeby to był filmik:tak: i wszystko idealnie pokazane:tak: ale nie ten bo w ten sposób wiąże Chusta Wiązana Elastyczna

dziewczyny moze glupie pytanie ale gdzie sie wklada dziecko? w te dwa pionowe czy w to cos na brzuchu?:eek:

reklama
dziewczyny moze glupie pytanie ale gdzie sie wklada dziecko? w te dwa pionowe czy w to cos na brzuchu?:eek:

i w to i to... zalezy jakie wiazanie... najpierw albo w panel na brzuchu a pozniej boczne albo najpierw w boczne a pozniej naciagasz ten na brzuchu.

chyba musze zagladnac do tego slownika bo nie wiem jak profesjonalnie to nazwac :-D:-D:-D

Slicznie!!! :-D

Kira jesli chodzi o elastyczna robisz wiazanie i w efekcie masz dwa pasy pionowe - pola chusty i pas poziomy- panel. I wkladasz najpierw dziecko pod pasy pionowe, rozkladasz od kolanka do kolanka, jeden i drugi, a potem nozki dziecka przekladasz pod poziomy pas i naciagasz go na cale dziecko. W efekcie masz trzy warstwy materialu.

dziunka sorry ale ja po tej ciazy i teraz to jakas nie kumata jestem:sorry: rozumiem ze sa dwa sposoby: 1. panel na zewnatrz pionowe przy ciele, i 2. panel przy ciele pionowe na zewnatrz? to ktory mi opisalas?:sorry: 1? ktore wiazanie lepsze? wydaje sie ze 2?:baffled:

dziunka sorry ale ja po tej ciazy i teraz to jakas nie kumata jestem:sorry: rozumiem ze sa dwa sposoby: 1. panel na zewnatrz pionowe przy ciele, i 2. panel przy ciele pionowe na zewnatrz? to ktory mi opisalas?:sorry: 1? ktore wiazanie lepsze? wydaje sie ze 2?:baffled:

Wiazanie z panelem na zewnatrz-1 jest dla elastycznej. Wiazaniem 2 wiaze sie chuste tkana. I to i to jest dobre.

dziękuję pięknie:-):-):-) chciałam wam napisać że zakochałam się w tej chuście co ma na avatarku administrator Jazzoo co prawda kolory nie chłopięce ale jest pięęęęękna!!!! napisałam do niej i okazało się że to amazonas kolor lollipop i jak się w końcu zdecyduję to chyba ją kupię, a zastanawiam się jeszcze nad MEI TAI czy nie kupić zamiast chustyy i nie wiem co 5 min mam inny pomysł :(
a tak w ogóle to zobaczcie sobie te filmiki na jednym taki młody tatuś wiąże chustę normalnie SUPER!!!!
luandzia ślicznie się prezentujecie, a dziewczynki śliczne:tak::tak::-):-)
ale jakiego ona ma malusieńkiego dzidziusia!! ja tez bym chciała takiego mieć al mój juz urodzil się 3 razy większy od tego bberbecia :-)

ślicznie!

Jesli mogę coś poradzić - zroluj pieluszkę i zawiń na karczku w chustę to nie będziesz musiała łebka trzymać

i w to i to... zalezy jakie wiazanie... najpierw albo w panel na brzuchu a pozniej boczne albo najpierw w boczne a pozniej naciagasz ten na brzuchu.

chyba musze zagladnac do tego slownika bo nie wiem jak profesjonalnie to nazwac :-D:-D:-D
panel i poły :-)

to jest wlasnie kieszonka z panelem na zewnątrz

reklama
śliski kombinezon w połączeniu z elastykiem na tym zdjęciu dał efekt zwisu, a nie dobrego wiązania, wiązałam się na dworze pod kurtkę i było mi tak zimno, że za bardzo się spieszyłam :sorry: ale... gdyby nie chusty nie mogłabym spędzac dni na stoku razem ze starszakami i małżonkiem :-D

Do góry