reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

reklama
Cześć dziewczyny !
Strasznie mi cięzko trafić na BB chociaż tak bardzo chce ale to opisze później.

Ciągle Was podczytuje w tym temacie. Już pod koniec miesiąca chce zamówić sobie chuste(troche się boje,że maly nie bedzie chciał w niej byc noszony albo ze nie bede umiała go omotać i pieniądze pójdą w błoto:confused2:) ale tak sie napaliłam na chuste ze szok:tak:.
Po 1. podczutuje chustoforum i recenzje chust (nadal nie wiem jaką:cool:)
2. Chce taką w miare dobrą w wiązaniu(znaczy łatwą...:laugh2:)
3. Dobrą na lato
aaa i rozmiar (też się nie znam) Mam 156cm i 57kg.i 83cm na bioderkach(jeśli to ma jakieś znaczenie) chiałam zeby mój B też nosił ale on waży 120kg ma 175cm(ok) i ze 108cm w pasie(brzuch piwny...) tragedia..
Chuste (tak mam w planie póki co) chce uzywać w domu podczas np. sprzątania , wyjścia do sklepu

no skoro masz się pogniewać, to odpowiem :tak:doradzam Ci to co mam, bo jestem przekonana że to jest najlepsze co może być :-D
a więc - babylonię tkaną 4,9m i jestem zachwycona - miękka, miła w dotyku, cienka, więc na lato się nada, cudowne kolory, dość śliska, więc łatwo się dociąga, ale nie na tyle śliska, żeby śliski kombinezonik gai wykluczał użytkoanie... nie robi mi kłopotu niezależnie od tego, czy ją motam na bluzkę, czy na płaszcz..
Babylonia ma dwie długości - 4,9 i 5,6.
Ja bym Ci doradzała tę krotksza, bo dłuższej będziesz miała tren a nei ogon ;-) a mąż będzie się opasywał 1 raz mniej, albo nie będzie stosował kieszonki - 2x jest mniej chustożerne i powiniem nawet ze swoim brzusziem dać radę...

no skoro masz się pogniewać, to odpowiem :tak:doradzam Ci to co mam, bo jestem przekonana że to jest najlepsze co może być :-D
a więc - babylonię tkaną 4,9m i jestem zachwycona - miękka, miła w dotyku, cienka, więc na lato się nada, cudowne kolory, dość śliska, więc łatwo się dociąga, ale nie na tyle śliska, żeby śliski kombinezonik gai wykluczał użytkoanie... nie robi mi kłopotu niezależnie od tego, czy ją motam na bluzkę, czy na płaszcz..
Babylonia ma dwie długości - 4,9 i 5,6.
Ja bym Ci doradzała tę krotksza, bo dłuższej będziesz miała tren a nei ogon ;-) a mąż będzie się opasywał 1 raz mniej, albo nie będzie stosował kieszonki - 2x jest mniej chustożerne i powiniem nawet ze swoim brzusziem dać radę...
ja mam w domu elastyczną Polekont, ale teraz zastanawiam się nad Nati tkaną, też ma przepiękne kolory i jest polecana szczególnie na okres wiosenno-letni. Ma długość 4,6

IzaBK dziękuję bardzo !!!!!

Możesz mi napisać gdzie mogę ją kupić? Na allegro chyba nie ma.:confused2:
Oni mają jaką własą strone internetową i e-sklep?​

Taka??​

tak, ja kupiłąm taniej nieużywaną, ale z drugiej ręki , o: Chusta wiązana Babylonia (903255788) - Aukcje internetowe Allegro
:-D
na chustoforum też bbardzo chwalą te chusty: BB-slen - tkana chusta firmy Babylonia

a bardzo dobry sklep z chustami masz tu:
http://www.chusty.com.pl/produkty.php?rodzaj=1101080118570841&rodzaj2=123&menu=1

Ostatnia edycja:
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kilolek masz talent:tak::tak:
dziunka24 co twój mąż na to że te wszystkie chusty chcesz posiadać?? widzę że chcesz mieć swój stosik:-)
wyjątkowa najlepsze z tego co wyczytałm są didki ale koszt ok 400 zł ale ostatnio je porównują do nati z tym że te lepsze kosztują ok 300:-(
kira faktycznie bez komentarza bym to zostawiła... natomiast co do napięcia to ja bym sobie noszenie w chuście darowała

dziunka24 co twój mąż na to że te wszystkie chusty chcesz posiadać?? widzę że chcesz mieć swój stosik:-)

On nic nie wie :eek: tzn mowie mu, ale on to wpuszcza jednym uchem a drugim wypuszcza :eek: i smieje sie ze mnie ze odkladam w szafce zaskorniaczki...na razie mam 3 zl, daleko tak nie zajade :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry