reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

no i my po spacerze w chuscie, niezla rewolucja na tej mojej prowincji:-D ale pytanie jest takie: jak ma sie ubrac mamusia? dzisiaj mialam tylko t-shirt:cool: oczywiscie cala mokra z przodu, ale szyje mialam odslonieta, tiszert ok ale co z ta szyja? a niezle dzisiaj wialo:eek: a ignas spal spokojnie i nawet sie za bardzo nie spocil:tak: acha no i te jego raczki, on je kurczowo trzyma pod klatka, one pewnie musza mnie obejmowac prawda?

reklama
szlag mnie zaraz trafi:angry::angry::angry: bylismy z ignasiem u rehabilitanta dziec. i jeszcze zanim powiedzielismy o co chodzi (male napiecie miesni) ona do mnie ze ignas jest za maly na noszenie w chuscie (widziala mnie na korytarzu)..totalnie sie z nia nie zgadzam, jedynie jesli chodzi o to napiecie uwazalabym na chuste:crazy:

szlag mnie zaraz trafi:angry::angry::angry: bylismy z ignasiem u rehabilitanta dziec. i jeszcze zanim powiedzielismy o co chodzi (male napiecie miesni) ona do mnie ze ignas jest za maly na noszenie w chuscie (widziala mnie na korytarzu)..totalnie sie z nia nie zgadzam, jedynie jesli chodzi o to napiecie uwazalabym na chuste:crazy:

W chuscie nosza noworodki...ecchhh, ta ciemnota :-D

Kira szukalam informacji na temat noszenia w chuscie dziecka ze slabym napieciem miesni i masz tu link http://www.chusty.info/forum/showth...-napiecie-miesni&highlight=napiecie+miesniowe Niestety, info nieciekawe...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hello po dłuższej przerwie :-) Zdecydowałam się na chustę tkaną, ale robiłyście może jakiś ranking chust ? Inwestować w droższą czy tańsze też się sprawdzają ?

ona do mnie ze ignas jest za maly na noszenie w chuscie (widziala mnie na korytarzu)..totalnie sie z nia nie zgadzam, jedynie jesli chodzi o to napiecie uwazalabym na chuste:crazy:

Jak to za mały? Przecież chustowanie było stworzone dla wcześniaczków z początku, żeby żeby były blisko mamusi i kołysane jak w brzuszku.

Dziunka zapisalas sie na warsztaty bo ja nie mogę? Wyskakuje mi jakis blad, jak cos to sprobuj mnie zapisac z gory bardzo dziekuje

etna , ale jest jeszcze spotkanie w poniedzialek. Juz takie typowo chustowe- o aspektach psychologicznych m.in.;-)to ma byc w Gdyni 22.02 poniedzialek.

reklama
etna , ale jest jeszcze spotkanie w poniedzialek. Juz takie typowo chustowe- o aspektach psychologicznych m.in.;-)to ma byc w Gdyni 22.02 poniedzialek.
To ja wole to w Gdyni, czyli pewnie dziunka bedzie wiedziala cos wiecej musi dac nam znac, to ja nie chce isc w niedziele. Bede wieczorkiem to poczytam bo jade do ciotki, bede farbowac i obcinac wlosy :happy:

Do góry