reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

mój pierwszy plecaczek :-D:-D:-D

Załączniki

• IMG_5398_plecak.jpg
    IMG_5398_plecak.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 32
reklama
dziunka ja dlatego postaram sie dojechac w poniedzialek, a ciebie podziwiam, że ci sie chce. Tzn wam :) Do klubu sie zapisalam czekam na klucz aktywacyjny

Etna sprobuj sie zalogowac, bo ja linku aktywacyjnego nie dostalam po dzis dzien ;-):-D a w koncu zalogowalam sie normalnie i jest ok.

Iza Ty jak walniesz fotke to ja leze i kwicze :-D

Etna sprobuj sie zalogowac, bo ja linku aktywacyjnego nie dostalam po dzis dzien ;-):-D a w koncu zalogowalam sie normalnie i jest ok.

Iza Ty jak walniesz fotke to ja leze i kwicze :-D
:-D a jak moje córki obie kwiczały :-D:-D zwłąszcza ta z długimi nogami :eek::-D

odp z innego wątku - 2x wiążę na krótkie dystanse, bo nie bardzo mi wychodzi dociąganie :sorry: nie ma to jak kieszonka - jak mam panel poprzeczny, to on trzyma dziecko i się nie boję poluzowac reszty, żeby dociągać, a tu jakoś czuję się niepewnie...
ale na spacery, czy jak mam w planie mieć dwie ręce mocno zajęte, to zawsze kieszonka :zawstydzona/y:

:-D a jak moje córki obie kwiczały :-D:-D zwłąszcza ta z długimi nogami :eek::-D

odp z innego wątku - 2x wiążę na krótkie dystanse, bo nie bardzo mi wychodzi dociąganie :sorry: nie ma to jak kieszonka - jak mam panel poprzeczny, to on trzyma dziecko i się nie boję poluzowac reszty, żeby dociągać, a tu jakoś czuję się niepewnie...
ale na spacery, czy jak mam w planie mieć dwie ręce mocno zajęte, to zawsze kieszonka :zawstydzona/y:

Bo 2 x najpierw sie wiaze, zawiazuje supel, a potem po wlozeniu dziecka supel odwiazuje i dociaga -masakra :eek::-D

mój pierwszy plecaczek :-D:-D:-D
wow super :tak: Ty to samouk czy gdzieś się jednak wybrałaś na nauki???
A czemu Gajka z przodu nie zamotana?????

mój entuzjastyczny post przeszedł bez echa widzę :ninja2:
dziewczyny pomacajcie tam za mnie jakieś żakardy i bambusy. Liczę na relację

wow super :tak: Ty to samouk czy gdzieś się jednak wybrałaś na nauki???
A czemu Gajka z przodu nie zamotana?????

mój entuzjastyczny post przeszedł bez echa widzę :ninja2:
dziewczyny pomacajcie tam za mnie jakieś żakardy i bambusy. Liczę na relację

twój post był połowicznie entuzjastyczny, przypomniał, ze oprócz budowania stosika musimy tez zapewniac jedzenie i ubrania naszym dieciom :-D

póki co samouk...:confused2: nie chce mi sie tak daleko na te warsztaty jechac :zawstydzona/y:czekam az beda blizej ...
a Gajka nie zamotana, bo jak - do Eli bym ją przywiazała?? :-D zreszta wzielam ja na rece, bo płakała z zazdrosci - jak zobaczy chuste, to czeka az ją do niej włoze, a tym razem tak sie nie stało :-p

a swoją drogą - pozyczyłam mojego elastyka kolezance i nauczyłam ja kieszonki :-D moja pierwsza nawrócona :-D

Iza chocoblok ma jakaś koleżankę, która może nam kilka wiązań pokazać. Może przyjechać w tym tygodniu do mnie. Jej najbardziej poasuje koło 15. Mi co prawda przed południem ale jakoś tam sie dostosuję. Każdy dzień poza środą (my mamy szczepienie). Co Ty na to????

reklama
Iza chocoblok ma jakaś koleżankę, która może nam kilka wiązań pokazać. Może przyjechać w tym tygodniu do mnie. Jej najbardziej poasuje koło 15. Mi co prawda przed południem ale jakoś tam sie dostosuję. Każdy dzień poza środą (my mamy szczepienie). Co Ty na to????

extra :-) byle nie w czwartek - my mamy szczepienie :-(

Do góry