reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

wpadłam tylko zdać relację - pouch spokojnie młodego wytrzymuje (choć nie wygląda) tylko móglby być trochę głębszy albo tak mi się tylko wydaje, bo mam wrażenie, ze mi dziecko wypadnie jak będzie się wiercić.

Eh po prostu nie ma to jak wiązana ;-)
hehe no napewno ! :) najwyzej jak zoabczysz ze płytka dalej to uszyjesz se wieksza wprawe masz :p hehe i zrob foto z maluchem w srodku:)

mnie to ciekawi jakby uszyć ta kółkowa

reklama
o bosh .....

a propos ...
BFing.gif
hihih

jak Wam sprawdzaja sie chusty tkane lennylamb?
ja sie wreszczie zdecydowałam na taka blekitna;-) jutro zloze zamowienie

Dziewczyny widze, ze w 99% jesteście za używaniem chust. Ja mam natomiast pytanie do 1%, które używają nosidełka. Koleżanka może pożyczyć mi:
Nosidełko Red Castle Sport . Podobno lekarz w poradni preluksacyjnej pozytywnie się o nim wyraził.

tutaj wrzucam linka:
NOSIDEŁKO RED CASTLE SPORT +GRATIS +wys 0 W-wa (911576977) - Aukcje internetowe Allegro

Z tego co pisałyście o nosidełkach, udało mi się wyczytać, że bardzo obciążają kręgosłup bo dziecko w nich wisi w kroku.
Co sądzicie o tym nosidle?
Jak dla mnie to dziecko własnie w nim wisi strasznie. Czy powinno mieć jakieś podpórki pod nóżki?

Jesli chodzi o to nosidlo sztywne to pierwsze co mnie uderzylo to wiszace nogi tego dziecka. Po drugie nosidla ergonomiczne, miekkie (te dobre) sa dla dzieci juz siedzacych (Kilolek jak sie myle to mnie popraw), wiec w nosidle dziecko powinno siedziec a nie wisiec! Material od kolanka do kolanka. Mam wrazenie ze w tym nosidle, ktore pokazalas dziecko ma obolale krocze, bo ciagle na nim wisi. I tu nie pomoga podporki na nozki.

parówa w koncu zamotana:-D prosze o jakies uwagi, wezcie pod uwage gabaryty mojego syna;-) to trzecie podejscie, musialam niezle sie scisnac i zwiazac bo ignas i tak swoja waga mi chuste rozluznil;-) oczywiscie za chiny nie chce sie przytulic do mamy, jedynie glowa w bok i jakby patrzyl na podloge:eek: ale jak wyjdziemy na spacer to moze sie przytuli:happy:

Załączniki

• chusta2.jpg
    chusta2.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 30
  • chusta3.jpg
    chusta3.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 35
Moim zdaniem dzidzi za bardzo Ci wisi. Nozki powinny byc w zabke i kolanka na wysokosci pepuszka. Podciagnij troche kolanka w gore, a wtedy pupa wpadnie i bedzie wszystko git :tak:

No i musi scisle do Ciebie przylegac - jak sie pochylisz on nie moze sie od Ciebie odklejac.

reklama
Moim zdaniem dzidzi za bardzo Ci wisi. Nozki powinny byc w zabke i kolanka na wysokosci pepuszka. Podciagnij troche kolanka w gore, a wtedy pupa wpadnie i bedzie wszystko git :tak:

No i musi scisle do Ciebie przylegac - jak sie pochylisz on nie moze sie od Ciebie odklejac.

dzieki no tak tez myslalam z tymi nozkami, ale co ja je zegne to on je prostuje:cool: a zrobil sie caly czerwony bo tak goraco nam bylo wiec jeszcze bardziej przylegle to chyba na spacer tylko:sorry:

Do góry