reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

reklama
a oto ja, w chuscie w Galerii Mokotów :-):-)

Załączniki

• DSC00529_GM.jpg
    DSC00529_GM.jpg
    38,8 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
Mam problem :wściekła/y:
Moje dziecko nie potrafi spac w dzien bez chusty :wściekła/y:
Zasypia w niej, potem ja przekladam do wozka i zawsze jakos spala. A dzis budzila sie po 15-30 min. Wiec znowu do chusty, spi, do wozka pobudka. Teraz znowu spi w chuscie:baffled: jest mi wygodnie ale prasowania i gotowania boje sie majac dziecko w chuscie, a zmywac niewygodnie :baffled:

Zasypia w niej, potem ja przekladam do wozka i zawsze jakos spala. A dzis budzila sie po 15-30 min. Wiec znowu do chusty, spi, do wozka pobudka. Teraz znowu spi w chuscie:baffled: jest mi wygodnie ale prasowania i gotowania boje sie majac dziecko w chuscie, a zmywac niewygodnie :baffled:

mhm... jak ze wszystkim - nie można przegiąć... teraz trzebą ją odzwyczaić :cool2: ale może za wcześnie na taki wniosek? dopiero pierwszy raz tak robiła, może to przebudzanie jest przejściowe :tak:

Iza super zdjecie :)

no i my w chuscie nie wiem czy dobrze bo on jakos wysoko strasznie pozatym chyba nie bardzo podoba sie dla synka ograniczenie wolnosci :) bo dlugo nie da sie nosic w niej :)

Załączniki

• IMG_0246.jpg
    IMG_0246.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 52

no i my w chuscie nie wiem czy dobrze bo on jakos wysoko strasznie pozatym chyba nie bardzo podoba sie dla synka ograniczenie wolnosci :) bo dlugo nie da sie nosic w niej :)

Kasiu, zaden ze mnie ekspert ale..staraj sie mlodego wlozyc tak aby mial pupe nizej niz kolanka, ktore musza byc na wysokosci jego pepka. Wtedy jest prawidlowa zabka. I on nie bedzie sie odpychal ani prostowal. Maly musi siedziec a nie wisiec.

reklama
a oto ja, w chuscie w Galerii Mokotów :-):-)
bardzo fajnie :-)

dokłądnie jak u mnie. Teraz si odzwyczajamy ehh sama sobie ten bat na własny grzbiet ukręciłam :baffled:

bardzo Wam ładnie.
może nózki trochę szerzej?

Kasiu, zaden ze mnie ekspert ale..staraj sie mlodego wlozyc tak aby mial pupe nizej niz kolanka, ktore musza byc na wysokosci jego pepka. Wtedy jest prawidlowa zabka. I on nie bedzie sie odpychal ani prostowal. Maly musi siedziec a nie wisiec.
tez mi się tak wydaje żeb poprawić ale co ja tam wiem :sorry2:

A dzisiaj wreszcie dotarła i moja chusta. niestety juz wtedy gdy kładlam małego spać więc nie zdążyłam wypróbować ale zamotałam się na sucho i różnica między tkaną a elastyczna KOLOSALNA

Do góry