reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

Kasiula a jak w tym nosic takie duże dziecko?? Masz jakies foty?? Moze i ja bym sie skusiła.
ja mam, ja mam! tylko nie wiem czemu wstawić nie mogę... chwileczkę...

Załączniki

• IMGP1400.jpg
    IMGP1400.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 35
  • IMGP1293.jpg
    IMGP1293.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 31
  • IMGP1401.jpg
    IMGP1401.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, kiedys w DDTVN był reportaż o czymś takim zakłądanym na biodro jak saszetka i na tym się sadzało dziecko. Nie pamietam jak sie to nazywało ale kobiety sobie to chwaliły, około 80 zł kosztowało.

a tak pamietam juz ten prowadzacy co z Pieńkowska jest w DDtvn ro on to zalozył i w tym chodził ... ale tu musisz trzymac reka dziecko ciagle tylko jedyny + ze nie obsuwa ci sie jakby trzymała bez tego

Klaudzia moj żywy synek tez w chuście nie wysiedzi... i kupiła Poucha na takie wypady jak ty mowisz... nawet w podróż do siostry czy do Warszawy pakowałam Pawła do Poucha i mialam "wolne" rece na walizki czy cos ... choc teraz mało uzywam ale przynamniej wiem ze go mam wrazie co ;d ;) polecam!! POUCH - EXOTIC DESINGS - 7 RODZAJÓW !!! (1295256295) - Aukcje internetowe Allegro
patrze podrozały o 5zł :d i wiecej teraz kolorów jest :) wiem ze Cleo i Kilolek tez takie maja :)

Kasiula o cos takiego mi chodzilo!!!! dzieki! juz kiedys mi to pokazywalas ;-)

no potwierdzam, tez mam.
Na chwile ok ale na dłuzej to mi zbyt ciężko. Generalnie ciężko na jedno ramię. Ale ja też nie nosze ze sobą wiążanej tylko poucha mam zawsze w torbie i jak potrzebuję gdzies po schodach do sklepu albo u lekarza jak muszę jedneggo przytrzymac a drugiego rozebbrac to korzystam właśnie z poucha. Także polecam. Z tymże jakbym miala więcej kasy to bym sobie kółkowa zamiast poucha kupiła, bo pouch na miarę szyty i np jak mam polar na sobie to juz go nie założę muszę się rozbierać, a kółkowa można dopasować a trwa to 2 sekundy

czyli co kolkowa lepszA? tutaj kolkowe sa tanie ale myslalam ze je zle oceniacie wiec jakos nie moglam sie skusic ale w takim razie popatrze za nia. pouche wsumie dosc drogo wychodza i bardzo malo ich ale poszukam i jak znajde to wkleje wam zebyscie ocenily ;-)

fajne tylko ja musze miec wolne rece a tu jednak trzeba przytrzymywac dziecko ;-)

hahahaha tta fotka co dzieco do krzesła przyczepione jest jest super !!! ":D hahahaahha
haha nie zauwazylam ale niezly patent

aha a co mówili?

Kasiula o cos takiego mi chodzilo!!!! dzieki! juz kiedys mi to pokazywalas ;-)

czyli co kolkowa lepszA? tutaj kolkowe sa tanie ale myslalam ze je zle oceniacie wiec jakos nie moglam sie skusic ale w takim razie popatrze za nia. pouche wsumie dosc drogo wychodza i bardzo malo ich ale poszukam i jak znajde to wkleje wam zebyscie ocenily ;-)

fajne tylko ja musze miec wolne rece a tu jednak trzeba przytrzymywac dziecko ;-)
klaudzia kółkowa lepsza od poucha, bo zakładasz przez ramie, sadzasz dziecko i pociaggasz w 2 miejscach za ogon i juz ale tak smao jak pouch tylko 1 raie obciąża wiec szybko robi sie ciezko

reklama
haha nie zauwazylam ale niezly patent

aha a co mówili?

klaudzia kółkowa lepsza od poucha, bo zakładasz przez ramie, sadzasz dziecko i pociaggasz w 2 miejscach za ogon i juz ale tak smao jak pouch tylko 1 raie obciąża wiec szybko robi sie ciezko

widzialam juz wczesniej kolkowa od kolezanki ale ona wogole nie uzywala bo miala problemy z kregoslupem no i kupila bo modne i po to zeby miec... lubi kasa szastac na prawo i lewo...

No a co wygodniejsze dla dziecka? mozna dziecko takie duze w innych pozycjach nosic w kolkowej i pouchu? czy bedzie wygodnie w innych pozycjach?

edit: czy widzialyscie slyszalyscie cos o "chustach mei tai" cos takiego ? http://cgi.ebay.co.uk/Beautiful-Mei-Tai-baby-carrier-sling-Orange-Floral-/300485266731?pt=UK_Baby_Carriers&hash=item45f6514d2b#ht_1202wt_1139
http://cgi.ebay.co.uk/Beautiful-Mei...y_Carriers&hash=item45f6613e58#ht_1079wt_1139

Ostatnia edycja:
Do góry