reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Chusty i nosidelka :)

Kasiula a jak w tym nosic takie duże dziecko?? Masz jakies foty?? Moze i ja bym sie skusiła.
ja mam, ja mam! tylko nie wiem czemu wstawić nie mogę... chwileczkę...

Załączniki

• IMGP1400.jpg
    IMGP1400.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 38
  • IMGP1293.jpg
    IMGP1293.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 34
  • IMGP1401.jpg
    IMGP1401.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, kiedys w DDTVN był reportaż o czymś takim zakłądanym na biodro jak saszetka i na tym się sadzało dziecko. Nie pamietam jak sie to nazywało ale kobiety sobie to chwaliły, około 80 zł kosztowało.

a tak pamietam juz ten prowadzacy co z Pieńkowska jest w DDtvn ro on to zalozył i w tym chodził ... ale tu musisz trzymac reka dziecko ciagle tylko jedyny + ze nie obsuwa ci sie jakby trzymała bez tego

Klaudzia moj żywy synek tez w chuście nie wysiedzi... i kupiła Poucha na takie wypady jak ty mowisz... nawet w podróż do siostry czy do Warszawy pakowałam Pawła do Poucha i mialam "wolne" rece na walizki czy cos ... choc teraz mało uzywam ale przynamniej wiem ze go mam wrazie co ;d ;) polecam!! POUCH - EXOTIC DESINGS - 7 RODZAJÓW !!! (1295256295) - Aukcje internetowe Allegro
patrze podrozały o 5zł :d i wiecej teraz kolorów jest :) wiem ze Cleo i Kilolek tez takie maja :)

Kasiula o cos takiego mi chodzilo!!!! dzieki! juz kiedys mi to pokazywalas ;-)

no potwierdzam, tez mam.
Na chwile ok ale na dłuzej to mi zbyt ciężko. Generalnie ciężko na jedno ramię. Ale ja też nie nosze ze sobą wiążanej tylko poucha mam zawsze w torbie i jak potrzebuję gdzies po schodach do sklepu albo u lekarza jak muszę jedneggo przytrzymac a drugiego rozebbrac to korzystam właśnie z poucha. Także polecam. Z tymże jakbym miala więcej kasy to bym sobie kółkowa zamiast poucha kupiła, bo pouch na miarę szyty i np jak mam polar na sobie to juz go nie założę muszę się rozbierać, a kółkowa można dopasować a trwa to 2 sekundy

czyli co kolkowa lepszA? tutaj kolkowe sa tanie ale myslalam ze je zle oceniacie wiec jakos nie moglam sie skusic ale w takim razie popatrze za nia. pouche wsumie dosc drogo wychodza i bardzo malo ich ale poszukam i jak znajde to wkleje wam zebyscie ocenily ;-)

fajne tylko ja musze miec wolne rece a tu jednak trzeba przytrzymywac dziecko ;-)

hahahaha tta fotka co dzieco do krzesła przyczepione jest jest super !!! ":D hahahaahha
haha nie zauwazylam ale niezly patent

aha a co mówili?

Kasiula o cos takiego mi chodzilo!!!! dzieki! juz kiedys mi to pokazywalas ;-)

czyli co kolkowa lepszA? tutaj kolkowe sa tanie ale myslalam ze je zle oceniacie wiec jakos nie moglam sie skusic ale w takim razie popatrze za nia. pouche wsumie dosc drogo wychodza i bardzo malo ich ale poszukam i jak znajde to wkleje wam zebyscie ocenily ;-)

fajne tylko ja musze miec wolne rece a tu jednak trzeba przytrzymywac dziecko ;-)
klaudzia kółkowa lepsza od poucha, bo zakładasz przez ramie, sadzasz dziecko i pociaggasz w 2 miejscach za ogon i juz ale tak smao jak pouch tylko 1 raie obciąża wiec szybko robi sie ciezko

reklama
haha nie zauwazylam ale niezly patent

aha a co mówili?

klaudzia kółkowa lepsza od poucha, bo zakładasz przez ramie, sadzasz dziecko i pociaggasz w 2 miejscach za ogon i juz ale tak smao jak pouch tylko 1 raie obciąża wiec szybko robi sie ciezko

widzialam juz wczesniej kolkowa od kolezanki ale ona wogole nie uzywala bo miala problemy z kregoslupem no i kupila bo modne i po to zeby miec... lubi kasa szastac na prawo i lewo...

No a co wygodniejsze dla dziecka? mozna dziecko takie duze w innych pozycjach nosic w kolkowej i pouchu? czy bedzie wygodnie w innych pozycjach?

edit: czy widzialyscie slyszalyscie cos o "chustach mei tai" cos takiego ? http://cgi.ebay.co.uk/Beautiful-Mei-Tai-baby-carrier-sling-Orange-Floral-/300485266731?pt=UK_Baby_Carriers&hash=item45f6514d2b#ht_1202wt_1139
http://cgi.ebay.co.uk/Beautiful-Mei...y_Carriers&hash=item45f6613e58#ht_1079wt_1139

Ostatnia edycja:
Do góry