reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

reklama
No to teraz zglupialam! chusta? pouch? chusta? pouch? dziewczyny a jak pouch to jak z rozmiarami? bo co jakas aukcja to inny rozmiar.
Dziunka jezeli chodzi o kolkowa to nie ma problemu moge sie nauczyc, jak z elastyczna sobie poradzilam to i z kolkowa bedzie ok.
to mowisz ze pouch bedzie wygodniejszy do noszenia takich bobasow?

Tak jeśli kupisz porządnego poucha zamiast kiepskiej kółkowej.

no tak sie wlasnie zastanawiam bo idzie zima i potrzebuje cos co naloze przedewszystkim na kurtke a w razie czego tez na zwykla bluzke wiec chyba fajtycznie kolkowa bedzie bardziej odpowiednia.

No to kup kółkową ale jakąś dobrą. nie znam się, nie wiem jakie są dobre, ale jak chcesz poszperam na chustoforum i się dowiem. Jaka cena by Cię satysfakcjonowała?

dziunka jakim cudem pouch się rozciagnie?????
Pouch musi być na wymiar, a jak zmierzy na bluzkę to wyjdzie na 100% mniejszy wymiar niz na kurtkę zimową.

dziunka jakim cudem pouch się rozciagnie?????

A gdzie to napisałam?
Mówię że dobry pouch będzie WYGODNIEJSZY od kiepskiej kółkowej przy takim ciężarze :p

Mam poucha do testów, o takiego:
Zobacz załącznik 296003

Byliśmy wczoraj w nim na godzinnym spacerku. Aż zaczęłam się zastanawiać czy chusty nie sprzedać i kupić sobie poucha i kółkową, głupia ja :-D Nieeeee mojej chusty nie zamienię na nic innego, ale poucha chciałabym mieć:dry:

Dziunka ja bym sobie kupiła poucha-czy moglabys mi doradzic i podpowiedziec jaki rozmiar musze miec?? Aha i cena zeby byla jak najmniejsza-bo bede go uzytkowac tylko w razie koniecznosci ;-)

Ja zaraz wychodzę, poczekasz do wieczora?

Pouch absolutnie nie jest do noszenia na dłużej, myślałam że ramię mi odpadnie pod koniec :D ale na zakupy jest super.

No jasne, nie pali sie heheh . Wiesz kiedys musialam isc z mala do lekarza, padalo jak cholera i musialam jechac autobusem-oczywiscie chetnych do pomocy przy wejsciu brak-zmordowalam sie i zalowalam ze nie mam chusty.

reklama
Do góry