reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Chusty i nosidelka :)

Uleńka - termin jeszcze nie ustalony, jak się ustali to dam znać, możesz też zaglądać tu:Warszawa w wątek 'Mamy z Warszawy i okolic'. Dla mnie też trochę daleko, ale przygoda wzywa ;-)

reklama
Hehe :D

Ja wiążę pasy dolne, zarzucam Asię na plecy przez ramię albo biodro, ciągnę do góry pasy zakładając panel na plecki małej i wiążę.

Dziś przyszło do mnie testowe mt LL z kapturkiem - fajna szmatka, choć na nasze 10,5 kg wolę moje porządne sztruksowe.

cześć
wiecie co, ostatnio weszłam na jedno forum dla chustomam, z ciekawości bo mnie coraz bardziej interesuje ten temat i ktoras z mam pisala, ze jest uzalezniona od chust,
do tego stopnia, ze chociaz w domu sie nie przelewa i brakuje po prostu kasy na zycie, to raz na jakis czas musi przyinwestowac w chuste.
pozniej ma konflikt w domu i w sumie sie nie dziwie rodzinie, kurcze, ja jestem w szoku, za ostatnie pieniadze wykupuje chusty na bazarku, masakra :szok:
czy taka moda jak narkotyk moze uzaleznic?

Te szmatki pewnie na lato w sam raz a te nasze sztruksiki w sam raz na zimę, bo i takie cieplejsze są na pleckach ;)

ja miałam LL do testowania, a teraz mam mt od pathi i muszę przyznać że to szmatkowe wygodniej mi się wiązało. W tym sztruksowym jakoś pasy mi się suwają po pupce małej, ale może to kwestia "złamania".

reklama
Do góry