reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Chusty i nosidelka :)

na tym zdjęciu jest MT przecież... ja tylko tak nosze w MT, bo ni elubię jak mi się tłuszczyk na boczkach wyciska.. no i to jedyny sposób żeby w nosidle Gaja widziała mi coś znad ramienia.

może na tym lepiej widać? od przodu żadnego nie mam..

Ostatnia edycja:
reklama
Iza popraw jeżlei się mylę...Kilolek Iza po prostu dolne pasy zawiązała nie na biodrze tylko pod piersiami, i wtedy maleństwo jest wyżej ;)
Aha i ja jeszcze krzyżuję pasy na pupie ;D

Iza popraw jeżlei się mylę...Kilolek Iza po prostu dolne pasy zawiązała nie na biodrze tylko pod piersiami, i wtedy maleństwo jest wyżej ;)
Aha i ja jeszcze krzyżuję pasy na pupie ;D

dokładnie rzecz ujmując wiążę pasy biodrowe NAD piersiami.
W tym MT z indio nie mam skrzyżowanych na pupie, bo MT jest sporo za duże, wolałam tak zebrać panel.

Ja widziałam takie wiązanie na youtubie ale nie wiem za bardzo jak i co. Właśnie widziałam ze masz zawiązane krzyżowo, nad piersiami (myslalam ze pod). Iza jakby Ci wpadła instrukcja wiązania takiego daj znać, lub wytłumacz jak chłopu na roli ;D

reklama
Do góry