reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

reklama
ja rozumiem, ze ta co ma katrenki nie jest firmowa a te droższe są. A wyymiary to jaką chcesz dlugość. Z Krtkiej nie każdw wiązanie zrobisz ale też jak jesteś drobna nie mozesz kupić za długiej, bo będziesz podloge ogonami zmiatać.

Kasiula jak na chwilę to pouch bardzo dobry i malo miejsca zajmuje. Na temat kólkowej wypowiem sie za jakiś tydizeń

mei tay to nosidlo

Kasiula te pouche maiłam na mysli Chusta Kieszonka + FILMY JAK NOSIĆ na CD, Rozm.3 (1070784313) - Aukcje internetowe Allegro podobno dobre. Jakbym miala trochę kaski to bm sobie kupiła
a widziałyście jaks ie alllegro w temacie chust rozwinęlo?
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy patrzec na kategorie po lewo
to ja czekam tydzien i powiesz czy pouch wystarcza czy lepiej kółkowa :D

ale mnie mój D wkurzył:wściekła/y:
ja mu chusty pokazuję zadowolona że te mi się podobają..
a on do mnie że ta fioletowo niebieska wygląda jak nasza pościel:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i że może mi taką z pościeli zrobić:dry: (fakt mamy takie kolorki ale nie moja wina że to moje ulubione i zawsze będę takie wybierać:-D
no i dodał że mi sie znudzi chustowanie po tygodniu i rzucę chustę w kąt:eek::dry:

a tak mam jeszcze kilka pytań,..
bo ja widzę że jak jest wiązana , to dziecku jakoś się te nóżki owija że widzę że to ur
trzyma dziecko :tak:ale pouch czy ta kółkowa to tylko ma jedno owinięcie dookoła to mi mała się wysmyknie dołem...:eek::sorry2:
nie wiem już od czego to zależy .. no i czy 55 cm jest wystarczająca??
i czy lepsza elastyczna czy tkana może jednak??
no i mój D ię pyta czy same się tak owiązujecie czy potzreba kogoś do pomocy...:sorry2:

Kamcia ekspertem nie jestem ale 55 cm wystarczy napewno !:) i tkana bo elastyczna do 8 kg chyba .... i samemu sie wiaze ;P nic trudnego !! :) a ja chce pouch z tego wzgledu ze czasem musze wyskoczyć z małym gdzies na chwile a nie chce mi sie ciagac wozka z 3 pietra :)

Kamcia na początku mąż mi pomagał , ale po kilku razach już opanowałam na tyle , że sama sobie radziłam. Z uporem maniaka cwicze wiązanie na plecach ,a le bez pomocy mi nie wychodzi i jakoś tak krzywo..
mąż był wczoraj cały dzień z małym. Musiał pojechać do urzedu załatwić sprawę. Z wózkiem trudno tam się poruszać więc zamotał sobie małego.Wieczorem mi opowiadał jak czuł się dumny , wszyscy na niego patrzyli , Antek nawet mu zasnął - to juz w ogóle była sensacja:-D

dzieewczyny ja mam prerwę w ppracy więc tak na szybko (bo ja znalazłam elastyczną ale ma tylko 3% elastyczności ,,
dam wam 2 linki i napiszcie mi którą wybrać bo chciałam już dziś zamówić :p

Pentelka Chusta elastyczna MŁODA TRWKA 55cm TANIO (1078229204) - Aukcje internetowe Allegro
CHUSTA TKANA 3 pastelowe kolory PROMOCJA azimi (1077309908) - Aukcje internetowe Allegro

elastyczna to elastyczna nawet jak ma 3 % :)
a ta pierwsza to mam identyko od tego sprzedawcy kolor ZIELONA TRAWKA :Di klaudzia tez taka ma ;P

a ja kupilam poucha ;P zwykly ale mi taki wystarczy :D

reklama
elastyczna to elastyczna nawet jak ma 3 % :)
a ta pierwsza to mam identyko od tego sprzedawcy kolor ZIELONA TRAWKA :Di klaudzia tez taka ma ;P

a ja kupilam poucha ;P zwykly ale mi taki wystarczy :D
no własnie mi sire ta zielona tez podoba z tych pierwszych:tak:
czyli mówisz ze jes dobra??
bo ta 2 to mi sie zdaje za szeroka troche, ale nie wiedziałam czy ta elastyczna jest ok, wiec dałam do porównania:-)
a inne kolorki mi sie nie podobaja :no::-D widac mamy ten sam gust;-)
nie wiedziałam ze tez taką masz ,

kiragold nosidła mi nie odpowiadają, ale dziękuję xza propozycję

Ostatnia edycja:
Do góry