reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

kwestia wprawy, wydaje sie trudne ale napewno szybko sie polapiesz co i jak...sa wiazania trudniejsze i latwiejsze, ja mysle, ze najlepiej najpierw wybrac jakis w ktorym wam obu jest wygodnie i dojsc do perfekcji a potem probowac z innymi czy trudniejszymi :tak:

reklama
dziewczyny a jest możliwe zaczęcie noszenia dzidzi pół rocznej w huście??

ja myślę że najlepiej by było jak by ci ktoś kupił ta co katerenki ma i wysłał bo jak by ci nie spasowała to przynajmniej duzo nie stracisz

a ja mam pytanie co do tej chusty co na boku sie nosi ??? zapomnialam nazwe ;/ no i czy ktoras ma i cos poleci ?;/

pouch albo kółkowa kilolek najlepiej bedzie wiedział bo ona to sobie nawet sama uszyła:-)

martolinka
ale 4,7 czy 5,2?? ja mam 4,2 i zapłaciłam 243 zł :-):-)

ja myślę że najlepiej by było jak by ci ktoś kupił ta co katerenki ma i wysłał bo jak by ci nie spasowała to przynajmniej duzo nie stracisz

pouch albo kółkowa kilolek najlepiej bedzie wiedział bo ona to sobie nawet sama uszyła:-)

martolinka
ale 4,7 czy 5,2?? ja mam 4,2 i zapłaciłam 243 zł :-):-)
no wiem wlasnie ;) :D

Aga to się kopnęłam w obliczeniach:-Dmasz mnie.
Chciałabym 5,2- takiej długosci mam LL i jest super. Nie pamietam juz ile za nia dałam...
ale mnie skusiłaś. Tak myslena czym by tu przyoszczedzić:sorry:

reklama
dziewczyny jak narazie spodobały mi sie te 2 z tych co podawałyście wcześńiej no i tak wyeliminowałam kilka ,.,

CHUSTA TKANA *PASECZKI* 5m 7 kolorów+GRATIS azimi (1077291100) - Aukcje internetowe Allegro

to jest ta co katerenki a kolory różne i ja proponuje ta:tak::tak:

Aga to się kopnęłam w obliczeniach:-Dmasz mnie.
Chciałabym 5,2- takiej długosci mam LL i jest super. Nie pamietam juz ile za nia dałam...
ale mnie skusiłaś. Tak myslena czym by tu przyoszczedzić:sorry:

:-):-):-) martolinka ja miałam elastyka wiec musiałam kupic juz jakas tkana a ta mi sie najbardziej podobała

martolinka a jak byś chciała na żywo zobaczyć to ja od 26.06 do 05.07 będe w jastarni i w 3miescie tez na pewno to sie mozemy spotkac:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry