reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

no własnie mi sire ta zielona tez podoba z tych pierwszych:tak:
czyli mówisz ze jes dobra??
bo ta 2 to mi sie zdaje za szeroka troche, ale nie wiedziałam czy ta elastyczna jest ok, wiec dałam do porównania:-)
a inne kolorki mi sie nie podobaja :no::-D widac mamy ten sam gust;-)
nie wiedziałam ze tez taką masz ,

kiragold nosidła mi nie odpowiadają, ale dziękuję xza propozycję

spoko:) ale wiesz ze elastyczna nie nadaje sie juz dla viki? jest juz za duza, teraz tkana jest dobra dla was:D ech brakuje nam najwiekszej ekspertki;) (dziunki:))))

reklama
wiem ze jest duża, ale ta chusta nie jest mocno elastyczna... tylko trochę..
ciekawe czy Kasia nosi jeszcze swojego małego w tej elastycznej??

kilolku dziunka ... gdzie jesteście??
poradźcie coś.....:blink:

wiem ze jest duża, ale ta chusta nie jest mocno elastyczna... tylko trochę..
ciekawe czy Kasia nosi jeszcze swojego małego w tej elastycznej??

kilolku dziunka ... gdzie jesteście??
poradźcie coś.....:blink:

KAMCIA ja mam takiego elastyka dokładnie tego tylko w innym kolorze nie weim ile Viki waży ale Igi waży ponad 9 kg i nie ma szans noszenia go w elastyku te poły chusty które mu pod kolanka naciągasz się zbiegają do pupki NIE KUPUJ TAKIEJ BO SIĘ TYLKO BĘDZIESZ WKU@#$%^:tak::tak:

Kamcia tylko tkana u Ciebie wchodzi w grę.Na stronie lenny lamb jest taki kalkulator jaka chusta byłaby dla Ciebie. Biora pod uwagę wzrost , wage i inne czynniki

reklama
Do góry