reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

jeśli widziałąś moje zdjęcie z żółciutkim plecaczkiem, to ten plecaczek jest właśnie ze storcza zrobiony, o długości 4,1 :-) kieszonkę z niego też zrobię, ale wiążę ją z tyłu, na przełożenie poł do przodu już za krótka , a 2x swobodnie... nosze rozmiar 40/42 :-)
jeśli ANna jest w dobrej cenie, o podobają ci się kolorki, to kupuj batychmiast :-D
aaaaaa, skasowalo mi posta :wściekła/y::wściekła/y:

zdjecie widzialam, moj tez widzial :-) zarazil sie chustami,ale sam nie nosi jeszcze, musimy poczekac na operacje :-(

chusta droga, z przesylka startuje od £50,ale zobaczymy.... mialam kupic cos na allegro,ale potem pomyslalam,ze nawet tansza chusta z przesylka do uk wyjdzie drogo:baffled:

a dzis pokazalismy sie na miescie :-D ale byla sensacja. pojechalismy samochodem, bo nogami samo dojscie i powrot to godzina,a dzis bardzo goraco.w zwiazku z tym mam pytanie: jak sobie radzicie z chustami w upaly? mala byla ubrana w body, rajtki i bluzeczka z dlugim plus czapeczka na slonce.po rozmotaniu byla nieco spocona w okolicy brzuszka,a raczej pieluchy (ale nie zesikana). wydaje mi sie,ze bylo jej troche za goraco,a bylo moze z 20 - 22 st (ja w krotkim rekawku,ale ja jestem zmarzluch). mysle,ze nastepnym razem pojdzie w bodziakach plus skarpetki plus czapeczka.

reklama
do mnie za jakies 2-3 tygodnie doleci testowa kółkowa didek indio.. ale pewnie nie zmieni mojej opinii... zobaczymy. moze magia marki zrobi swoje.

właśnie kupiłam i testuje chustę bez wiązania :tak: , jakoś normalnej się boję że sobie z wiązaniem nie poradzę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a tu nie muszę o tym myśleć ;-)

Załączniki

• IMG_0943.jpg
    IMG_0943.jpg
    84,2 KB · Wyświetleń: 45
właśnie kupiłam i testuje chustę bez wiązania :tak: , jakoś normalnej się boję że sobie z wiązaniem nie poradzę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a tu nie muszę o tym myśleć ;-)
fajnie (chociaz przyznaję, mało widze, bo mi monitor lata...). A nie zsuwa ci się jak chodzisz? tzn tak do środka żeby nózki sie prostowaly?

na moje oko to samo ;-) przymierzasz sie do zakupu?
no właśnie też tak mi się wydaję tylko że w jednej aukcji jest to plastikowe zapięcie pokazane a w drugiej nie ma o tym ani słowa:zawstydzona/y:
no przymierzam się chyba ja nie umiem zdecydować czy chusta czy takie nosidło czy co :-:)-:)-:)-(
ANIA ja nie widzę co to masz fajnego?? taka jakby podwójna chusta??

fajnie (chociaz przyznaję, mało widze, bo mi monitor lata...). A nie zsuwa ci się jak chodzisz? tzn tak do środka żeby nózki sie prostowaly?
póki co niezauważyłam żeby sie coś takiego działo ;-)
no właśnie też tak mi się wydaję tylko że w jednej aukcji jest to plastikowe zapięcie pokazane a w drugiej nie ma o tym ani słowa:zawstydzona/y:
no przymierzam się chyba ja nie umiem zdecydować czy chusta czy takie nosidło czy co :-:)-:)-:)-(
ANIA ja nie widzę co to masz fajnego?? taka jakby podwójna chusta??
masz linka do aukcji Chusty bez wiązania - innowacyjne nosidełka (1003637162) - Aukcje internetowe Allegro tam jest więcej zdjęć i lepiej widać , póki co jestem zadowolona , a kupiłam to w sumie po to że na lotnisku muszę nadać wózek jako bagaż i tak mi będzie małego wygodniej nosić ;-)

dziunka przymierzała ono i bardzo chwalila
ja bym raczej kupila od producenta. Swoją drogą trochę dziwne, ze producent ma droższe niż ten drugi sprzedawca

reklama
aaaaaa, skasowalo mi posta :wściekła/y::wściekła/y:

zdjecie widzialam, moj tez widzial :-) zarazil sie chustami,ale sam nie nosi jeszcze, musimy poczekac na operacje :-(

chusta droga, z przesylka startuje od £50,ale zobaczymy.... mialam kupic cos na allegro,ale potem pomyslalam,ze nawet tansza chusta z przesylka do uk wyjdzie drogo:baffled:

a dzis pokazalismy sie na miescie :-D ale byla sensacja. pojechalismy samochodem, bo nogami samo dojscie i powrot to godzina,a dzis bardzo goraco.w zwiazku z tym mam pytanie: jak sobie radzicie z chustami w upaly? mala byla ubrana w body, rajtki i bluzeczka z dlugim plus czapeczka na slonce.po rozmotaniu byla nieco spocona w okolicy brzuszka,a raczej pieluchy (ale nie zesikana). wydaje mi sie,ze bylo jej troche za goraco,a bylo moze z 20 - 22 st (ja w krotkim rekawku,ale ja jestem zmarzluch). mysle,ze nastepnym razem pojdzie w bodziakach plus skarpetki plus czapeczka.

Kochana, pamioetaj ze nozki i glowka musza miec cieplej. Jak jest cieplo mozesz ubrac np body i do tego getry-tylko nie rajstopowe, o cos takiego: Cudne GETRY do pieluch i chust oraz PANTY - nowe źródło - nowe ceny pant hurtowe i detaliczne! Wszystko DOSTĘPNE OD RĘKI! Post 1 -aktualne zdjęcia i dostępność! i skarpety. No chyba ze letnie upaly :)

do mnie za jakies 2-3 tygodnie doleci testowa kółkowa didek indio.. ale pewnie nie zmieni mojej opinii... zobaczymy. moze magia marki zrobi swoje.

Mi indio sie nie podobalo, dopoki sie w nie nie omotalam ;)

Nie przymierzalam ONO ale widzialam jak Tatus na KK mial je na sobie i fajnie wygladalo. Ale ze Manduca nie przypadla mi do gustu to pewnie inne nosidla tez nie przypadna, no chyba, ze chustomt.

Do góry