reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chustowanie u Lipcówek :)

Ja znam ze słyszenia tylko. I właśnie podobno bardzo odmienne opinie mają różne modele. Niektóre są ok, a inne podobno pościelowe. Więc trzeba chyba konkretnie pytać o model.

reklama
Dwa wydarzenia z dzisiejszego dnia chustowego. Pierwszy raz w mojej mieścinie ktoś w odniesieniu do mnie nazwał Chustę Chustą :eek:
Oczywiście poza rodziną i przyjaciółmi królika:p
Była to Pani w banku, która z pozytywnym zainteresowaniem zapytała czy fajnie się w chuście nosi, bo wygląda bardzo ładnie (Vombati rządzi:cool:).
Potem zleciały inne Panie bankowe, ochów i achów nie było końca:eek:

Drugie wydarzenie to odkrycie, że kółka w chuście kółkowej w sytuacjach awaryjnych świetnie zastępują gryzak:D

A weźcie idźcie. Czemu ja dopiero dziś odkryłam ten watek?! Nikt się nie chwalił ze taki powstał czy taka gapa ze mnie?

Tusiak, a jak inaczej chusta bywa nazywana (poza wytworem szatana ;)?

Bedac w Polsce w kwietniu, w CH w Szczecinie, slyszalam jak starsza pani komentowala mloda mame, ze w worek po ziemniakach owinela swoje dziecko:D a mama jej odpowiedziala, ze nie, to nie worek to majty jej meza. Buhahaha, myslalam ze padniemy tam z mezem ze smiechu!! :D :D

reklama
Pola ja się spotykam ogólnie z miłym odbiorem, ale słyszę teksty w stylu jak się ładnie noszą, ot takie ogólne. Dzisiaj widać było, że Pani już się gdzieś spotkała z tematem:D

Dlaczego nie mogę polubić postu?
Utrudniają człowiekowi życie na każdym kroku...
Mamo B :thumbup::thumbup::D:D

Dziewczyny jak wychodzicie w chustach to w co zabieracie to co macie do zabrania? W sensie klucze, telefon portfel?
Myślałam o nerce, co by kupić, ale może macie lepsze rozwiązanie?

Do góry