reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chustowanie u Lipcówek :)

To też pytaj :)
Przejrzyj sobie polskie firmy LennyLamb Little Frog i Nati Baby. Zobacz sobie jak wyglądają ich chusty kółkowe i szukaj czegoś podobnego.
A i nic się nie przejmuj, na polskich portalach też takie cuda są wystawiane jako chusty kółkowe, że żal ściska nie powiem co:p

reklama
Pewnie tak, a jutro wrzuciłabyś ją głęboko do szafy bo Laura nie chciałaby w niej chodzić, Tobie wrzynałaby się w ramię, a przyciągnięcie przez mikro kółka graniczyło by z cudem;)

Polecam się;)
A teraz gadaj szybko co masz na obiad, bo tak się rozgadałam, że zapomniałam ugotować. Więc wiesz, rozumiesz, łapię samolot i wpadamy na obiad:D

No właśnie nie bardzo. Dziwny jest ten splot no chyba, że to len to wtedy ok:) kółka na pewno ma porządne, tylko nie wiem po co to szycie przez środek.
Jakby mi ktoś ten opis przetłumaczył to byłaby bomba :D

Lilla to nie jest chyba amazonia, ale czy to dobra firma? Bo tutaj duzo tego jest.
Poza tym jak sie zaczelam dopytywac o ta czerwona to napisala mi w koncu ze nieaktualne:/ pff

Na obiad mam dzis makaron z cukinia papryka i piersia z sosem smietanowym.. Zapraszam :d

Tam nic ciekawego nie pisze o niej, ze ma aluminiowe kolka, ze jest bardzo komfortowa i ze ma rozne motywy na przodzie: sowa, gwiazda itd

Głupia jestem, po co wujek Google wymyślił tłumacza.
Hmm, zupełnie nie wiem jak się nosi bawełna organiczna. Nie wygląda na zbyt nośną.
Zaraz spróbuję poszukać jakichś informacji:)

Bawełna organiczna idealnie nadaje się dla dużych i małych dzieci. Ukształtowane wokół ramion dla ergonomicznego komfortu. Aluminiowe pierścienie w zamku, która utrzymuje ciężar w dół

betydligt.Finns w następujących kolorach; SvartGrafitgråLjusgråOlivgrönSandLimegrönStrassapp

likationer w kieszeni znajduje się w następujących przedmiotów; tekst

StjärnaHjärtaSmå fötterUgglaKungakronaAlternativt "Carry Me" ©

Proszę odwiedzić mój blog; Design by Katarine Koskinen

Tez szukalam ale tam nie ma nazwy tej chusty wiec nie wiem nawet czego szukac:D

Google zle tlumaczy, to jest bawelna ekologiczna. To co mam nie zawracac sobie glowy i ta chusta?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry