reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chustowanie u Lipcówek :)

Ja znam ze słyszenia tylko. I właśnie podobno bardzo odmienne opinie mają różne modele. Niektóre są ok, a inne podobno pościelowe. Więc trzeba chyba konkretnie pytać o model.

reklama
Dwa wydarzenia z dzisiejszego dnia chustowego. Pierwszy raz w mojej mieścinie ktoś w odniesieniu do mnie nazwał Chustę Chustą :eek:
Oczywiście poza rodziną i przyjaciółmi królika:p
Była to Pani w banku, która z pozytywnym zainteresowaniem zapytała czy fajnie się w chuście nosi, bo wygląda bardzo ładnie (Vombati rządzi:cool:).
Potem zleciały inne Panie bankowe, ochów i achów nie było końca:eek:

Drugie wydarzenie to odkrycie, że kółka w chuście kółkowej w sytuacjach awaryjnych świetnie zastępują gryzak:D

A weźcie idźcie. Czemu ja dopiero dziś odkryłam ten watek?! Nikt się nie chwalił ze taki powstał czy taka gapa ze mnie?

Tusiak, a jak inaczej chusta bywa nazywana (poza wytworem szatana ;)?

Bedac w Polsce w kwietniu, w CH w Szczecinie, slyszalam jak starsza pani komentowala mloda mame, ze w worek po ziemniakach owinela swoje dziecko:D a mama jej odpowiedziala, ze nie, to nie worek to majty jej meza. Buhahaha, myslalam ze padniemy tam z mezem ze smiechu!! :D :D

reklama
Pola ja się spotykam ogólnie z miłym odbiorem, ale słyszę teksty w stylu jak się ładnie noszą, ot takie ogólne. Dzisiaj widać było, że Pani już się gdzieś spotkała z tematem:D

Dlaczego nie mogę polubić postu?
Utrudniają człowiekowi życie na każdym kroku...
Mamo B :thumbup::thumbup::D:D

Dziewczyny jak wychodzicie w chustach to w co zabieracie to co macie do zabrania? W sensie klucze, telefon portfel?
Myślałam o nerce, co by kupić, ale może macie lepsze rozwiązanie?

Do góry