reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chustowanie u Lipcówek :)

Sorry za posta pod rzad ale nie mozna zdjęć dodawać gdy się edytuje, a niechcący się wyslalo bez załączników.

Załączniki

• 1415273300051.jpg
    1415273300051.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 46
  • 1415273318511.jpg
    1415273318511.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Może za ciasno? Jak ci zostaje sporo to zawiąz jeden z tyłu i dwa z przodu nad nóżkami nie pod.

My dzisiaj się zawiązalismy w 2X. Spasowało mi to wiązanie bo świetnie odciąża kręgosłup. Czułam się jak w nosidle. No i właśnie ponoć tylko dla siedzącego szkraba mimo iż producent mówi że od 4+. Sama nie wiem. Nie chcę krzywdy bioderkom zrobić :(

Ja też ubolewam, że 2x można dopiero później, bo na prawdę fajnie kręgosłup odciąża.
Lilla może faktycznie za ciasno, albo za duży węzeł. Mi za duży przeszkadza, ale nie boli.

Elifit wiesz, producenci różne rzeczy mówią, żeby tylko sprzedać produkt.
Szczerze jak patrzę na pozycję dziecka w 2x to ja tam wielkiej tragedii nie widzę. No ale ja specjalistą nie jestem. Na grupie też tam ktoś napisał, że niby można od 4 miesięcy.
Hmm myślę, że jeśli nie nosisz tak dużo, naprawdę dużo to krzywdy dziecku nie zrobisz

reklama
Do góry