reklama
elifit
Moderatorka
Może za ciasno? Jak ci zostaje sporo to zawiąz jeden z tyłu i dwa z przodu nad nóżkami nie pod.
My dzisiaj się zawiązalismy w 2X. Spasowało mi to wiązanie bo świetnie odciąża kręgosłup. Czułam się jak w nosidle. No i właśnie ponoć tylko dla siedzącego szkraba mimo iż producent mówi że od 4+. Sama nie wiem. Nie chcę krzywdy bioderkom zrobić
My dzisiaj się zawiązalismy w 2X. Spasowało mi to wiązanie bo świetnie odciąża kręgosłup. Czułam się jak w nosidle. No i właśnie ponoć tylko dla siedzącego szkraba mimo iż producent mówi że od 4+. Sama nie wiem. Nie chcę krzywdy bioderkom zrobić
Lilla My
Fanka BB :)
Też słyszałam że 2X dla siedzących jest. Bo duże odwiedzenie bioder jest.
Tusiaczek2402
Moderatorka
Elifit wiesz, producenci różne rzeczy mówią, żeby tylko sprzedać produkt.
Szczerze jak patrzę na pozycję dziecka w 2x to ja tam wielkiej tragedii nie widzę. No ale ja specjalistą nie jestem. Na grupie też tam ktoś napisał, że niby można od 4 miesięcy.
Hmm myślę, że jeśli nie nosisz tak dużo, naprawdę dużo to krzywdy dziecku nie zrobisz
Szczerze jak patrzę na pozycję dziecka w 2x to ja tam wielkiej tragedii nie widzę. No ale ja specjalistą nie jestem. Na grupie też tam ktoś napisał, że niby można od 4 miesięcy.
Hmm myślę, że jeśli nie nosisz tak dużo, naprawdę dużo to krzywdy dziecku nie zrobisz
Lilla My
Umiar we wszystkim jest wskazany. Również w wiazaniu. Później jak Zolka opadla w chuscie to już mnie tak nie gniotl węzeł.
elifit
Moderatorka
Tusiaczek tak myślę że na szybkie wiązanie to ujdzie 2x. Ale na spacer kieszonka. Najwyżej rozłoże poły jak w 2x.
Tusiaczek2402
Moderatorka
angelika2014
Zazdroszcze wam tych chust moj owsik w niczym nie usiedzi
reklama
Lilla My
Angeliko a próbowałaś chusty?
Podziel się: