reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chustowanie u Lipcówek :)

Znalazalam tutaj uzywana kolkowa, jesli mi jej nikt nie kupi wczesniej to wieczorem maz po nia podjedzie:D
Oczywiscie Tusiaczku ma mi kto wyslac z Polski:)

reklama
Tusia taka:
ImageUploadedByForum BabyBoom1415017327.187692.jpg

Slabo widac, ale w ogloszeniu nie ma innych zdjec.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1415017327.187692.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1415017327.187692.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 40
Mamo Bobasa obecnie przeglądam na telefonie, ale ja na tym zdjęciu chusty kółkowej nie widzę:o
Ewentualnie to takie czerwone może nią być, ale pewności nie mam. Czym w takim razie jest reszta tego ustrojstwa na tym zdjęciu?

Lilla ależ proszę, sorry za jakość zdjęć ale na szybko robione, by ratować Mamę B.

Ta pierwsza w paski to Natka, tam dalej jest tylko długi pas materiału.

Ta ciemniejsza to związana do użytku Vombati.

Dla porównania, pierwsza ramię zakładowe, druga proste.

Nie wiem czy widać o co chodzi, jak nie spróbuję uchwycić całość, albo już związaną. :confused:

No i oczywiście odwrotnie mi się wkleiło :eek: ale wiadomo o co cho

Załączniki

• 1415020414068.jpg
    1415020414068.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 40
  • 1415020488115.jpg
    1415020488115.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 41
Lilla teraz tak pomyślałam, że może my nie załapałyśmy i to jest zdjęcie zbiorcze, a Mama B. Kupuje z tego to czerwone... tak myślę, ale tak czy inaczej to mnie się nie podoba.

Elifit czytasz mi w myślach, coś słabo kojarzę dzisiaj:o tak czy inaczej to mnie się to jakoś nie podoba. To kółko co tam widzę, jest bardzo małe i do tego chyba plastikowe:what:
Poza tym jakoś mało miejsca ta chusta zajmuje, moje to ładne kawałki szmat.
Mamo B. skoro już ma być tak że ja Ci doradziłam kółkową, to proszę Cię dowiedz się o niej więcej. Podstawa, jaki materiał, jakie ramię i jakie kółka?

reklama
Do góry