reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chustowanie u Lipcówek :)

chusta dzisiaj się spisuje na medal. Moje dziecko strasznie płakało bo jest zmęczone. Od rana spala raz 30 min na spacerze, i godzinę po karmieniu o 14. Obudziła się o 15.30 i ryk, tylko na rękach nie płakała, więc zawinełam ją w chustę, psa pod pachę i uciekłam z domu, żeby z teściową nie przebywać. Teść z mężem w pracy dzisiaj do późna :(
Coś się źle zamotałam bo krzyż mnie boli :C

reklama
Undomiel też mi się spodoba słoneczny agat.
Dziewczyny jak wam się znudzi któraś chusta to możemy się pozamieniać na jakiś czas.

Bellina przy długiej chuście robisz plecak z wykończeniem tybetańskim i nic ci się nie plącze.

Elifit ale tu chodzi o to właśnie by nową "lepszą" chustę kupić na plecak :-p
Wymierzyłam.... mój nie mój fiolet ma jednak 4.6, nie wiem czemu na warsztatach miałam ciężko z długością żeby zawiązać kieszonkę, bo powinien być dobry. To na bank przez cycki :-D

Undomiel ceny były na prawdę kuszące. Ja ledwo się opanowałam, a tylko temu, że żakardów nie widziałam, a obiecałam sobie, że kolejna to nie będzie pasiak ;-) słoneczny agat jest super, będzie pozytywna chusta na zimę. A to I czy II?
Gratuluję zakupu i daj znać proszę jak z tym 2 gatunkiem jak już dojdzie ;-)

Dziewczyny karmiące piersią, mam pytanie czy czujecie napływ mleka gdy rozwiazujecie chuste?? Ja tak mam za każdym razem gdy uwalniam moją Kruszynkę. Bliskość chyba tak laktacyjnie działa.

To mnie najbardziej denerwuje w chustowaniu - jest gorrrrrąąąącccoooo!!! Mówi się o noszeniu w chustach w samych superlatywach, a o minusach nikt jakoś nie wspomina...
A kontynuując, to ja łażę dopóki dzieć się nie obudzi i nie zgłodnieje ;-)

W kwestii gorąca, będę do znudzenia polecać kółkową:p jakby nie patrzeć to tylko jedna warstwa i na nas i na dziecku. A już super odkryciem na lato jest dla mnie len, szkoda, że tak późno lnianą kupiłam, ale nic ledwo się obejrzymy będzie wiosna:p:D

reklama
Do góry