reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chustowanie u Lipcówek :)

reklama
Dzieffffczyny no niby w ogloszeniu jest napisane, ze to czerwone jest chusta:) ja sie na tym nie wyznaje, Tusia pisala kolkowa no to jest kolko:) pisalam do kobiety, odpisala ze to jest jest 100% bawelna, napisalam o wiecej zdjec i do teraz czekam. Zdjecie jest zbiorcze, to wszystko sprzedaje osobno albo razem.

Jestem, jestem Tusiaczku, bylam na spacerze z mala.

Sorki, ze post pod postem. To moze ja w ogole z niej zrezygnuje:/

A ta: tylko ze ona jest nowa.

ImageUploadedByForum BabyBoom1415024299.076117.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1415024331.771821.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1415024299.076117.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1415024299.076117.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 38
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1415024331.771821.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1415024331.771821.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 40
Mamo B. Na dobrą sprawę to i w ręczniku można dziecko nosić, jak dasz radę. Ale chusta chuście nie równa.
Może to zdjęcie jakoś do mnie nie przemawia, ale ja bym dopytała konkretnie. Bawełna ok, ale jak tkana? Splotem skośno-krzyżowym czy prostym. Dalej kółka, z czego są wykonane i jaką mają średnicę? No i ramię jakie jest, ale tu najlepiej przydało by się konkretne zdjęcie, bo tych zakładowych też jest mnóstwo rodzajów, a od ramienia przede wszystkim zależy komfort noszenia.
A właściwie jest w opisie co to za firma? W ogóle coś jest tam podane z konkretnych danych?
Hmm no to narazie tyle, chyba, że coś mi się przypomni;):p

Wrr, napisalam post i sie skasowal.
O matko, Tusia ile to rzeczy trzeba wiedziec:/

Pisalam do tej kobity zeby mi podala nazwe firmy, nie pamieta. Kolka ma plastikowe, cos okolo 5 cm ale pewna nie jest.

Ta druga ma kolka aluminiowe, jest z ekologicznej bawelny. I tyle na razie wiem o niej;/

Aaa ta pierwsza niby jest splotem prostym szyta. W tym ogloszeniu nic o tej chuscie nie pisze. Tylko kolor, cena i ze w bardzo dobrym stanie:p

Ostatnia edycja:
Kółka mają być aluminiowe i co najmniej 8cm. Splot prosty to pościelówa, najlepsza skośno-krzyżowa. Jakbyś znalazła z domieszką lnu czy bambusa to też będzie ok :)

Widzę, że tam u Ciebie może być ciężko z czymś porządnym:rolleyes:
Może pomysł jednak o zakupie w Polsce?

reklama
Pisalam wczoraj, ze tutaj to bedzie mega ciezko cos fajnego znalezc:/
A tym bardziej, ze ja sie nie znam to przescieradlo by mi nawet z kolkami wsadzili za grube pieniadze:/

A czy ze zwykla chusta tez trzeba tyle wiedziec?

Do góry