reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chustowanie naszych maluchów - opinie, porady

reklama
Ariska to super Ci sie udalo :)
Martusia ladna ta chusta :) Z bambusem fajna jest na lato :)

Ja tez mysle ciagle czy nie dokupic sobie chusty z bambusem na lato... tylko ciagle sie wstrzymuje , bo kolejny wydatek...
No ale zawsze mozna sprzedac pozniej chuste, wiec calkiem sie stratnym nie bedzie ;) Maz mnie nawet namawia, zebym kupila.
Nawet kolor mam wybrany ;) tylko fajnie byloby na allegro taka znalezc, uzywana, no ale ciezko na odpowiedni kolor trafic ;)
a kolor bym chciala taki /z racji tego ze mam juz bezowa- brazowa to tym razem wzielabym kolorowa ;)/:
tropikana.jpg

No ale jeszcze ciagle mysle...

Ariska fajna ta chusta:-) czekam na Wasze fotki w niej;-)
Madlen fajne te kolorki....pasiaste chusty tez sa bardzo ladne;)

wreszcie wam wrzucę moje zdjęcie w chuście, tylko spróbujcie na mnie nie patrzeć, bo wyglądam niezbyt fajnie :)
DSCN4063.jpg
Niestety Natalka niezbyt lubi chustę i płacze, próbuje się wiercić, o spaniu nie ma mowy... Mam nadzieję, ze tylko dlatego, że to dla niej nowe, no i już była zmęczona... Muszę spróbować kiedyś z rana.

no i mam problem, jak zrobić ten wałeczek pod szyjką.

Załączniki

• DSCN4063.jpg
    DSCN4063.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 68
monia-t - najlepiej ja wkladaj, jak wdzisz ze chce sie jej spac, to chwile poprotestuje i powinna zasnac. A walek zrob z pozwijanej chusty, tzn. jak Ci zostanie troche materiału przy szyjce, to go zwin w tak rulonik i powinien podtrzymac głowke:)

monia-t wiesz żadne dziecko na początku nie lubi wkładania, moj Maciek nadal ma nieraz opory ale najważniejsze żebyś później jak już zachustujesz przeszła się szybkim i pewnym krokiem po domu . Dziecko się w momencie uspakaja...spróbuj a się przekonasz...:)

reklama
monia-t na poczatku zawsze dziecko sie burzy, moja jak ma dzoen gorszy to wszystko jej przeszkadza. napewno mniej sie bedzie denerwowoac jak bedzie wyspana i najedzona.

Do góry